Dochter Linda de Mol presenteert op Viaplay

Schermafbeelding 2022 08 31 om 15.23.42

Applaus! Helemaal op eigen kracht en leunend op eigen talent heeft Noa Vahle het voor elkaar geschopt om een programma te presenteren! Toch? Dochter Linda de Mol presenteert op Viaplay de hockey. En daar doet ze lekker decadent over.

Échte hockey-expert

Maar vertel! Wat is er decadent aan dan? “Ik kijk er ook naar uit om naast voetbal een andere sport te presenteren. Hockey past precies in dat plaatje, aangezien ik het zelf twaalf jaar heb gedaan en het tot de A1 van Laren heb geschopt”, aldus Noa.

“Ik heb vroeger wel voor de camera gestaan, maar dit is een spannende nieuwe stap voor me,” zegt ze. “Ik presenteer sinds ruim een jaar op de radio en heb mijn ambities voor presentatie op tv niet onder stoelen of banken gestoken. Hockey is daarbij een warm bad, aangezien ik het zelf heb gespeeld op het hoogste niveau in de jeugd.” Wauw! Applaus voor deze meid! Logisch dat ze haar hebben gekozen met haar expertise voor hockey. Of heeft het een andere reden?

De Mol-kruiwagen

In een eerder artikel over het feit dat Johnny de Mol zijn talkshow kreeg, omdat hij de zoon van was, deelden wij dat ook dochter Noa via de De Mol-kruiwagen het mediapark ingereden is. Zelfs mama Linda gaf dit toe: “Natuurlijk is het ook zo, laten we eerlijk zijn, dat ze die baan als redactielid bij VI niet gehad had waarschijnlijk als het niet mijn dochter was geweest.”

Leuk, hoor! Dat weer een molletje via de bekende weg binnenkomt. Maar prima. Laten we op z’n minst hopen dat ze niet de De Mol-genen al te veel heeft geërfd.

https://www.instagram.com/p/Ch6j97UDnnd/?utm_source=ig_web_copy_link

11 reacties op “Dochter Linda de Mol presenteert op Viaplay

 1. SieNieKus zegt:

  Hoe meer De Molletjes en aanverwanten achter een betaalmuur gaan werken hoe beter. Kan geheel Talpa ook niet door Viaplay worden overgenomen. Veel zal die tent niet meer kosten.

  10
  0
 2. Rooooie Hannaah Roosje zegt:

  Mijn papa Jan vindt mij ook een talent Ook al ben ik een lelijke rooje senol die in het fietsenhok mannen afzuigt

  3
  16
 3. Ontevreden Donateur zegt:

  Wie schrijft de artikelen momenteel voor Roddelpraat? Je merkt aan de schrijfstijl dat Jan het niet meer doet. Ik zou zeggen wees kritisch op BN-ers, maar ook op eigen personeel.

  7
  3
  • Sterre Lorenzo, directiesecretaressen Schoutenz & Roos firma list en bedrog zegt:

   Wat is er mis met mijn schrijfsels ? Ik volg momenteel de avondsschool secretaresse. En dat is meer dan alleen weten hoe je lipstick goed aan te brengen.

   2
   4
 4. Jeroen zonder poen zegt:

  Kom je uit een mijardairsfamilie en dan moet je gaan werken bij dat waardeloze ViaPlay. Dan houd je echt rekening met het ergste in het leven en als je die kop bekijkt is dat ook niet onverstandig. Neuken kan het kreng ook niet.

  6
  1
 5. OsamaB zegt:

  Noa doet het prima als verslaggever.
  En logisch dat ze een baantje in haar vaders bedrijf kreeg.
  Dat gebeurt bij elke familie met een eigen bedrijf
  Dus niks mis mee.

  2
  3
 6. Anti Alles zegt:

  Man man hoe oud is dat mokkeltje? 16? die heeft net het middelbare onderwijs gehad. Schei toch uit met deze niets kunnende nobody’s.

  3
  0
 7. Fan van roddelpraat zegt:

  Geen fout meisje. Maar ze wordt gekozen omdat ze familie van is. Hierdoor zijn andere de dupe. Maar zo gaat dat gebeurt overal.

  1
  0

Reacties zijn gesloten.