Uit eerste hand

Albert Verlinde stopt bij Shownieuws

Albert Verlinde stopt bij Shownieuws

Het is zover: Albert Verlinde stopt bij Shownieuws. En dat is niet heel verrassend aangezien hij eerder al aangaf niet meer exclusief voor SBS6 te werken. Het is duidelijk dat hij het al lekke schip verlaat voordat het helemaal tot zinken wordt gebracht.

Eergisteren deelden wij nog het bericht dat Albert een hypocriet was, omdat hij juicekanalen dodelijk noemde terwijl hij zelf onderdeel was van Shownieuws en dergelijken. Wie weet hebben wij hem wel het laatst benodigde zetje gegeven om hem van die stoel af te krijgen.

Maar het is dus zover, Albert gaat weg. Een woordvoerder van Talpa zegt hier het volgende over: “Enige tijd geleden heeft Albert aangegeven dat de late avonden bij Shownieuws niet meer zijn te combineren met zijn andere werkzaamheden”

“In goed onderling overleg is daarom besloten dat Albert vanaf medio juli zou stoppen als entertainmentdeskundige bij het programma. Wij danken Albert voor zijn tomeloze inzet en enthousiasme binnen zijn werkzaamheden voor Shownieuws.” aldus Talpa bij De Telegraaf.

Albert meldt zelf te vinden dat het wel mooi geweest is: “Ik ben druk met mijn werk in de gemeenteraad en als theaterproducent. Dat hakt erin, die avonden. Mijn contract liep tot mei volgend jaar, maar in goed overleg heb ik besloten om eerder te stoppen. Het team ga ik ontzettend missen.”

Nog geen reacties