Instagram

De Snapchat-avonturen van Simon Keizer liggen op straat

De Snapchat-avonturen van Simon Keizer liggen op straat

Niet alleen Simon zelf, maar ook de Snapchat-avonturen van Simon Keizer liggen op straat. Vele geruchten over de scheiding hebben zich de afgelopen tijd al de ronde gedaan (vandaag in de uitzending om 18:00 bewijzen wij het echte verhaal!), maar Reality.FBI komt ook met mooi bewijsmateriaal.

In de story van Reality.FBI (hieronder te zien) is te lezen hoe Simon zich op Snapchat voordeed als ene Peter Kos en mr. Grey. Via dit Snapchat-account had hij tekstueel contact met een seksuele ondertoon. Daarnaast werden er ook fotootjes gestuurd. Het zijn (gelukkig) nog enigszins onschuldige foto’s, maar de intentie erachter is dat natuurlijk niet.

Ook al staat zijn gehaktstaaf er niet op, het bericht is duidelijk. Én via een Snapchat-account om zijn sporen weer uit te kunnen wissen. Zo stuurde Simon Keizer bijvoorbeeld: “Bij voorkeur géén kleding. Optie?” en: “Kan heel moeilijk je cupmaat inschatten :-)”. Of wat dacht je van een boze reactie als: “Had écht wat bikinifoto’s verwacht!! Of eigenlijk topless”.

Oh, oh, oh. Simonnetje… Doe het dan zoals Jan: gewoon lekker onder je eigen naam. Wees een vent! (Strakksss meeer hieroveerrr in Roddelpraaaatttt…!)

Simon Keizer kondigde trouwens op Instagram een extra show aan. Zie hieronder de beelden. Zijn vraag in dit filmpje slaat toevallig ook leuk op de Snapchat-situatie: ‘wat is hier aan de hand?!’

Watch on YouTube

Nog geen reacties