Televisie

Dit verdient Johan Derksen per jaar

Dit verdient Johan Derksen per jaar

Dit verdient Johan Derksen per jaar. Met een prima salaris bij Talpa weet hij aardig wat geld binnen te harken, maar hij doneert de helft ervan. Lees hier hoeveel hij daadwerkelijk verdient en waar zijn vermogen op ingeschat wordt.

Wat is het vermogen van Johan Derksen?

Er zijn geen exacte cijfers van de inkomsten van Johan Derksen, omdat hier geen boeken van openbaar zijn gemaakt. Toch kan het goed ingeschat worden door verschillende rekensommen te maken. In 2016 meldde Quote dat Johan Derksen op dat moment een vermogen had van 1,3 miljoen euro. Verschillende experts zeggen dat dit vermogen inmiddels verdubbeld is en momenteel rond de 2,7 miljoen euro zou liggen.

Hoeveel kost het huis van Johan Derksen?

Samen met zijn vrouw woont Johan Derksen al een tijd in Grolloo. Daar kocht hij een huis met een vraagprijs van 360.000 euro. Die villa kon hij in één keer afbetalen en heeft hij later ook nog voorzien van een thuisstudio. Zo kon hij zijn radioprogramma’s vanuit huis uitzenden.

Dit verdient Johan Derksen per jaar

Onlangs tekende Johan Derksen een contract bij Talpa voor zijn werk als vaste tafelgast bij Vandaag Inside. Het AD meldde toentertijd dat hij getekend had voor een bedrag van tussen de 1,2 en 1,4 miljoen euro. Hoe kan het dat Johan Derksen dan ‘maar’ een vermogen heeft van zo’n 2,7 miljoen? Omdat hij de helft van zijn inkomen bij Talpa aan het goede doel de Casper Foundation doneert. Van de 1,4 miljoen blijft dus nog zo’n 700.000 euro over.

Inkomsten uit eigen uitgeverij

Maar laten we niet vergeten dat Johan een flinke carrière achter de rug heeft en ook nog geld verdient uit zijn uitgeverij. Na wat research komen wij erachter dat een bestseller zomaar 1 miljoen euro in het laatje brengt. Na het uitbrengen van zestig boeken, zou het vermogen van de uitgeverij op 3 miljoen ingeschat kunnen worden. Met drie eigenaren, zou dit zomaar een miljoen euro per jaar kunnen opleveren voor Derksen.

In welke auto rijdt Johan Derksen?

Nu horen we je afvragen in welke wagen Johan dan rondrijdt. Dat is een Volvo XC90 die hij op aanraden van Wilfred Genee heeft gekocht voor een bedrag van 105.000 euro. Mooi. We kunnen dus wel stellen dat Johan Derksen zijn zaakjes goed op orde heeft. En dat terwijl hij al op een mooie leeftijd van 74 jaar zit.

Nog geen reacties