Instagram

Peter Gillis laat nieuwe villa zien met kogelvrij glas: ‘Nu alleen nog een vrouw’

Peter Gillis laat nieuwe villa zien met kogelvrij glas: ‘Nu alleen nog een vrouw’

Peter Gillis laat nieuwe villa zien met kogelvrij glas. Mark Baanders (Slijptol) zocht hem op met PowNed en rent door zijn gigantische woning. In totaal heeft het een oppervlakte van 2500m2. Hierdoor was het niet mogelijk om het hele huis in beeld te brengen in één item.

Gloednieuwe miljoenenvilla

Een tijdje terug maakte Peter Gillis al bekend dat hij een nieuwe villa had gekocht. Met een totale oppervlakte van 2500m2 is het veel te groot voor een man alleen, maar hij moet toch iets met al zijn geld. Toch zou hij ook graag willen dat er een keer één of meerdere vrouwen bij komen om de boel een beetje op te beuren.

Peter Gillis laat nieuwe villa zien met kogelvrij glas

Mark Baanders (Slijptol) ging voor een item van PowNed op pad. Peter Gillis laat nieuwe villa zien, maar er moet wel doorheen gerend worden, omdat de woning simpelweg veel te groot is. Heeft Mark nou de housetour onder de neus van Floris Wyers weggekaapt? Arme Floris… Misschien mag hij de andere helft van het perceel laten zien…

160 Harleys in de kelder

De villa is volgebouwd met dingen die Peter helemaal niet nodig heeft. Een muur bij zijn binnenzwembad is bijvoorbeeld tegeltje voor tegeltje in cement ingelegd met bladgoud en bladzilver. Prachtig. Er zit ook een autolift in om de auto’s naar de garage eronder te brengen, maar dat gaat Petertje helemaal niet gebruiken. Wel gaat hij er 160 van de 300 Harleys die hij in zijn bezit heeft stallen om een privémuseum te maken. Waarom? Ach, waarom niet?

Duister verleden van vorige eigenaar

Laten we de reden van het kogelvrije glas alleen niet vergeten… Naar verluidt is de vorige eigenaar van de villa vermoord. Zou dat iets met het kogelvrije glas te maken kunnen hebben? Onder de post van Peter Gillis op Instagram reageert iemand: “Gevaarlijke plek om te wonen. Je zal niet de eerste zijn die daar aan zijn eind komt. Echt een moordhuis is het.” Nadat een andere volger de opmerking niet begrijpt, reageert iemand: “Vorige eigenaar van het pand was vermoord, vandaar.” Oeps…

Watch on YouTube

Nog geen reacties