Dit is het vermogen van Kelly Piquet zonder Max Verstappen

Dit is het vermogen van Kelly Piquet zonder Max Verstappen

Dit is het vermogen van Kelly Piquet zonder Max Verstappen. Met haar prachtige uiterlijk wist ze zelf ook een succesvolle carrière op touw te zetten. Natuurlijk heeft het ook meegeholpen dat ze uit een goed nest is gekomen, maar ze wist haar talenten goed te benutten. Lees verder om erachter te komen wat het haar oplevert.

Wat doet Kelly Piquet?

Kelly Piquet is moeder, model, mediapersoonlijkheid en dochter van een drievoudig wereldkampioen. De meeste Nederlanders kennen haar als de vriendin van Max Verstappen. Met een leeftijdsverschil van zo’n negen jaar, hebben de twee alweer 2,5 jaar een relatie met elkaar.

Financieel gezien een zorgeloos bestaan

Financieel gezien leidt Kelly Piquet een zorgeloos bestaan. En dat komt niet omdat ze op de zak van Max hoeft te teren, want ze komt uit een goed nest, heeft een bloedmooi uiterlijk en weet haar eigen kwaliteiten goed te benutten in haar carrière.

Bekend met de racewereld

Als dochter van één van de meest succesvolle Braziliaanse coureurs is Kelly goed bekend met de racewereld. Eerder kreeg ze een relatie met de Russische coureur Daniil Kvjat. Daar kreeg ze ook een dochter mee, maar enkele maanden na de geboorte liep die relatie al op de klippen. Ze besloot een relatie aan te gaan met een andere coureur van Redbull Racing: Max Verstappen.

Een succesvolle carrière

Na de studie ‘International Relations’ in New York, heeft ze zelf ook lekker aan de weg getimmerd. Na een specialisatie in mode wist ze werk te krijgen bij Vogue Latinoamerica. Daarnaast weet ze met haar looks een succesvolle carrière als model te realiseren en prijst ze op sociale media als influencer ook veel producten aan. Ze heeft dus verschillende inkomstenbronnen. Dat maakt het heel erg lastig om in te schatten wat ze maandelijks precies binnenkrijgt.

Dit is het vermogen van Kelly Piquet zonder Max Verstappen

Wel kan er een inschatting worden gemaakt van haar vermogen. Deze zou momenteel tussen de 700.000 en 1 miljoen euro liggen. Maar laten we niet vergeten dat het vermogen van haar vader wordt ingeschat op 200 miljoen euro. Mocht het moment ooit komen dat ze een erfenis krijgt, dan moet ze dit bedrag enkel met haar broer verdelen. Nogmaals: financieel gezien heeft Kelly niets te klagen.