Relletjes

Dit is de nieuwe vriendin van Dennis Schouten

Dennis gaat trouwen Dennis danst met TikTok meisje Dit is de nieuwe vriendin van Dennis Schouten Dennis Schouten verandert langzaam in een winterpeen

Ja, je leest het goed: Dit is de nieuwe vriendin van Dennis Schouten. Nummer 23738.

We horen je al denken ‘maar hij was toch verloofd?!’ Dat klopt, Dennis Schouten WAS verloofd. Zoals in de uitzending al besproken werd ontstond er laatst een ruzie met zijn ex-verloofde, omdat hij met een andere meid stond. Dat was dus deze meid.

Het ringetje vloog door de ruimte, maar de meid in kwestie (Romee) heeft toen besloten om even een tongetje uit te wisselen met Dennis z’n ex-verloofde.

Dit is de nieuwe vriendin van Dennis Schouten

Bijzonder verhaal weer, maar vergis je niet: ze heeft hbo gestudeerd, dus ze is in ieder geval slimmer dan Dennis. Al is dat natuurlijk niet lastig. Dennis Schouten wilde overigens dat ‘hbo’ even vernoemd werd in dit artikel. Dan lijkt het alsof hij wel iemand van niveau kan krijgen.

Vanavond gaat Dennie lekker eten bij zijn nieuwe schoonmoeder. Dit is een grote stap, maar meestal ook de laatste stap in de relatie, want er bestaat natuurlijk echt wel een betere schoonzoon dan onze Dennieboy.

Watch on YouTube

Nog geen reacties