Dennis gaat trouwen

Dennis gaat trouwen Dennis danst met TikTok meisje Dit is de nieuwe vriendin van Dennis Schouten Dennis Schouten verandert langzaam in een winterpeen

Dennis gaat trouwen, het radioprogramma met vijf luisteraars besloot Dennis op te bellen voor zijn verjaardag. Erik-Jan (de man wiens vrouw vreemdging, omdat ‘het gevoel weg was’) noemt hem een draak van een vent. En dat kunnen we niet ontkennen, maar er is goed nieuws!

Slam belde vooral op om ons Dennie even aan de tand te voelen over foutieve aannames en om opheldering te vragen over dingen die Erik-Jan weer even niet had begrepen. Zo had hij haatberichten gekregen nadat hij over 113 begon onder Dennis zijn post.

Gelukkig kan je Erik-Jan gewoon bellen in plaats van 113, dus dat scheelt dan weer. En hoe fijn is het dat jullie deze donkere periode nu samen meemaken, maar jullie wel allebei weer een dak boven het hoofd hebben. Dennis bij het kaasboertje in de buurt van Santé en Erik-Jan in z’n derde huis (of zo, whatever).

En het mooiste van alles is: Dennis gaat trouwen en heeft een minderjarige een ring gegeven. Veel plezier tijdens de prison wedding!