DieTim heeft weer last van een storing in z’n hoofd

Even een geinig filmpje tussendoor, want we kwamen dit tegen op Instagram en moesten het delen. DieTim heeft weer last van een storing in z’n hoofd. Hij wil vertellen dat z’n vriendin een nieuwe auto heeft, maar het lukt hem niet helemaal om uit z’n woorden te komen.

“Onder deze auto…” begint hij. “Is de nieuwe auto van Lisa Marie!” Hahaha, oh, zucht…

31 reacties op “DieTim heeft weer last van een storing in z’n hoofd

 1. Kaulo hond?! zegt:

  Wat zullen we nou beleven zeg! Denken die wijven nou serieus dat ze kunnen doen en laten wat ze willen, en wij mannen wel als een stelletje hondjes achter hun aan blijven lopen?! Klap op hun kont moeten ze krijgen, alle twee!

  1
  2
 2. Jonhson zegt:

  Onder de hoes stond zijn nieuwe auto. Daaronder voor haar een DinkyToys. Der Teufel steckt im Detail, schreef Nietzsche. Als je dan leest over die man over de drugs die hij gebruikte, zijn naasten aanraadde en de gevolgen…

  1
  1
 3. Turk Mr. Bicep te Breda zegt:

  Jantje vet varken.. gister je wielrenfiets gekocht via marktplaats.. Kost me wel een week om al dat biggenvet te verwijderen! Da’s pas handel! Allah akbar!!

  0
  0
 4. Zullen we een selfie maken? zegt:

  Sorry, maar ik vind het toch een stuk leuker om te zien, als je met de dj op stap bent, i.p.v. dat meisje die weet dat je money hebt.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.