DieTim is boos op Roddelpraat

Via zijn verhaal op Snapchat reageert hij op een artikel van ons van een tijdje geleden. DieTim is boos op Roddelpraat.

Het betreft het artikel waar we zeggen dat hij aan een psychose lijdt. Dat is natuurlijk satirisch bedoeld, maar Tim is er niet blij mee. Het betrof een post van hem met een bijzonder filmpje met het nummer Survivor eronder.

“Dan vertel je een keer hoe je echt in vel zat zie je deze onzin voorbij komen. Ik denk dat de gene die dit heeft geschreven zelf in een psychose zit? Sukkels”, aldus Tim. Sorry voor de grammatica, het is letterlijk overgenomen. Om maar weer even te spreken over de drie hersencellen die Tim heeft.

Wel toevallig dat je hebt gemerkt dat we zelf onwijs lijden aan psychoses. Maar dat is wel een zwaar iets, wat wij ook moeilijk vinden om over te praten, hoor. Pff…

15 reacties op “DieTim is boos op Roddelpraat

 1. Floris Weyers zegt:

  Een psychiater die Tim van T. onderzocht noemt hem zwakbegaafd en stelt dat hij een kwetsbare persoonlijkheid heeft. Volgens de rechtbank was hij verminderd toerekeningsvatbaar.

  36
  0
  • Royce zegt:

   “Een psychiater die Tim van T. onderzocht noemt hem zwakbegaafd” “De Youtuber was ook zeer agressief.” Die zit niet in een psychose. die zit aan de roids. Levensgevaarlijke combinatie.

   9
   0
 2. Fanny zegt:

  Aha nu snap ik wel dat Tim met Famke Louise is gegaan. Dom, lomp en famous. Beide vullen elkaar ook goed aan. Timmyboy is aantoonbaar zwakbegaafd. Famke heeft er alle schijn van.

  7
  0
 3. Hansie zegt:

  Gelukkig heeft die maar drie hersencellen. Dennis met zijn drie minuten. Jan met zijn vijf euro. Heb ze wel eens tot tien horen tellen. Gaat niet altijd even goed.

  3
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.