DieTim bedelt om sponsors

We kennen DieTim allemaal van die irritante filmpjes zonder al te veel inhoud. Net als zijn schedel, zeg maar. Af en toe mag ie dan wel reclame maken voor een of ander obscuur poedertje waar je van af zou vallen. Dan gaat Tim met een uitgezette pens op de foto en dan een week later is opeens helemaal dun want dan houdt ie zijn buik in. Heel vermoeiend, maar ook dit soort mensen moeten leven.

Hij probeerde een keer een groot merk te benaderen vanwege zijn hit Counter Pounter (Hij was te dom om een Quarter Pounder een Quarter Pounder te noemen). McDonald’s heeft hem zelfs drie weggestuurd toen hij zijn videoclip er ging opnemen, laat staan dat ie voor hun iets mag doen.

Er moet brood op de plank komen, dus heeft ie besloten om met zijn vorige resultaten mensen over de streep te trekken. 58k omzet is alleen niet heel veel, Tim. Misschien eens met Wouters Witgoed bellen?

45 reacties op “DieTim bedelt om sponsors

  • DieLul zegt:

   Die mafkees heeft een keer een product op de markt gebracht waar je zogenaamd van af zou vallen. Uiteindelijk op de vingers getikt door voedsel-en warenautoriteit omdat hij loog over de werking. Maar goed, in een maand zijn daar gestoord veel idioten ingetrapt. Diezelfde cijfers zit hij te gebruiken voor het promoten van zichzelf, best triest.

   0
   0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.