DieTim is boos over zijn nepvolgers

DieTim Tim Van Teunenbroek

Vanochtend deelden wij een artikel over Yvonne Coldeweijer die bovenaan de lijst stond als het ging om het hebben van nepvolgers. Ook DieTim staat in deze lijst op nummer acht. Nu is DieTim boos over zijn nepvolgers.

Tim is boos en schrijft op Instagram: “Ze schrijven alleen maar artikelen over me wanneer het onzin of negatief is maar als ik wat positiefs heb behaald in mijn carrière hoor ik al die media platforms niet?!!” Tim, we zouden echt wel wat positiefs over je willen schrijven, maar iets wat er niet is kunnen we ook niet delen, toch?

Zijn boosheid vervolgt in: “Donder op met deze hypocriete shit, er zijn mensen met eigen docu’s en series waarvan ik hun carrière van top tot teen heb bedacht maar dat gaat nog wel boven water komen.” Oeeehhhh… Over wie zou dit nou gaan??? Wij weten het echt niet hoor.

Wel wordt ook heel erg duidelijk dat hij de nepvolgers niet ontkent.

Die Tim Boos
Die Tim Boos2

9 reacties op “DieTim is boos over zijn nepvolgers

 1. Bertus zegt:

  Jan, je bent toch niet gestopt met reviews omdat ik mijn maandelijkse 2 euro donatie vorige week heb opgezegd? Ik gun je die 3 halve liter bieren wel, maar ik heb zelf ook meer dorst gekregen.
  Maak volgende week alsjeblieft weer reviews.

  3
  1
 2. Die JAN bef acrobaat uit Bergen zegt:

  Beffen half uur 50 euro
  Rimmen 10 minuten 40 euro
  Combi beffen en rimmen 70 euro
  Betalen contant of met kratjes bier

  5
  2

Reacties zijn gesloten.