Depressieve postbode doet een dansje

Mijn mond viel open toen dit filmpje op mijn scherm verscheen, want waar de f*ck heb ik nu weer naar zitten kijken? Het blijft toch hilarisch wat er elke dag weer op het internet bij komt.

Vandaag is het internet verrijkt met een filmpje van Ruben Køt die danst met een postbode muts op zijn hoofd. Hij doet ook een poging om te zingen, maar kent geen enkel woord van de tekst. Goed, prima, we gaven eerder al aan dat hij nu de manische fase ingeslagen is, dus dit zal er wel bij horen.

24 reacties op “Depressieve postbode doet een dansje

 1. Tony Macaroni zegt:

  Godver jullie gaan te snel. Doordat ik toch een soort van leven heb mis ik allemaal berichten op RP.
  Die andere neppe Tony ook blijkbaar, ik zie heel weinig spam van hem.

  4
  0
 2. Tony Macaroni zegt:

  ALLE VROUWEN MOETEN IN HUN REET GENEUKT WORDEN TOT DAT ZE STERVEN AAN EEN HARTSTILSTAND. SIEG HEIL. IK HEB EEN HEKEL AAN JODEN. EN ZWARTE. NEUKEN HOOOEEERRRRR,

  o ja hik burb

  4
  24
 3. Bizzey zegt:

  Ik zou weleens mijn harde schwans tussen Ruben Koet zijn gigantische kinnen willen leggen.
  Dat hij dan naar beneden kijkt om de boel te klemmen en heel hard en snel nee schud met zijn hoofd.

  8
  2
 4. Charly Lutser zegt:

  In Noord Korea zou die volgevreten oerlelijke mongolen familie Koet 3 generaties lang opgesloten worden in een strafkamp, en gemarteld en verkracht worden met elektrische veeprikkers.

  2
  6
 5. Grote Prutsers zegt:

  Ik kots op Jan Roos de bolle kalende vieze bedelaar die uit al zijn gaten stinkt. Leeft niet lang meer het ongezonde stuk afval. Schouten gaat te zijner tijd met de islamisering wel van een flat geflikkerd.

  1
  9
 6. Harjo Thijs zegt:

  Tony denk je dat we jou niet op de korrel hebben pik of dacht je ongestraft te kunnen reageren in het condoleance register van Lucas Boom.. we zijn je niet vergeten gap tot in de pruimen tijd!!

  4
  0
 7. Nick niet meer van Simon zegt:

  En nu heeft die lieve man er ook nog een zware handicap aan over gehouden. Het leven van een depressieve postbode gaat lang niet altijd over rozen.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.