Hoe gaat het met de depressieve postbode?

Waar het ooit begon met de gezinsvlog waarin de kinderen werden misbruikt door ze in een schommel over de kop te slingeren en ze pasta met een volledige pot mayonaise moesten eten, is Ruben Køt nu zieliger dan zielig met zijn filmpjes over de kermis, vuurwerk en het pretpark.

Maar we checkten even bij hem in om te kijken hoe het nu gaat. Het eerste wat er gebeurd als je op zijn Instagram-pagina belandt is een rilling over je lijf, want man wat is die postbode toch een gruwel. Maar het is duidelijk te zien dat nu de manische periode weer gaat beginnen, gevolgd door een midlife-crisis. Heel erg hip om op deze manier terug te blikken hoor koetje!

27 reacties op “Hoe gaat het met de depressieve postbode?

  • Leef zegt:

   Het verbaast mij dat die depressieve postbode nog steeds de post niet rond aan het fietsen is. Leeft hij van de uitkering van die demente pa van hem? Immers naar dat kinderachtig Joetjoebe kanaaltje kijkt geen hond. Daar kentie niet van leven.

   1
   1
 1. Depressieve glasbak zegt:

  Wat een naar leven heb ik toch. Straks komt dat varken Jan Roos terug van vakantie.
  Dan komt hij al hikkend en boerend weer aangewaggeld op zijn vette biggenpoten

  1
  12
 2. Ruben Koet zegt:

  Heel veel dingen zou ik anders gedaan hebben, maar dat dikke wijf zou ik zo weer 15 jaar met mijn staaf doorboren. Mijn hemel wat word ik nog steeds geil van Melanie!!

  12
  1
 3. Apfan zegt:

  Geweldige commentsectie mannen. Meesterwerkje weer. Leuk om te zien dat roddelpraat echt de puisten op de aambei op de anus van de nederlandse samenleving aantrekt.

  8
  1
  • Hansie zegt:

   Bedenk je dat het eenen patiënt is. Je zal maar obsessieve haat koesteren en de Pinky and the Brain in je hoofd zeggen iedere dag de hele dag te moeten doen wat hij doet. Was het niet zo sneu, dan was het haast grappig, zo absurd dwaas.

   0
   0
 4. Gezeik (1) zegt:

  Heeft Jan weer eens lopen zeiken Dennis? Want het artikel over z’n famous TikTok zoon is verdwenen.

  Gelukkig hebben we de cache nog:

  0
  0
  • De straat praat zegt:

   Tony denk je dat we jou niet op de korrel hebben pik of dacht je ongestraft te kunnen reageren in het condoleance register van Lucas Boom.. we zijn je niet vergeten gap tot in de pruimen tijd!!

   0
   1
   • Tony Macaroni zegt:

    Who the F is Lucas Boom, mafkees.
    Een google hit laat zien dat het een man is die met zaakjes te maken had, en een hitman achter zich aan.

    0
    0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.