Dennis Schouten reageert op canceldennis rel met jonge meisjes & Geheime Talpa tape

Dennis Schouten reageert op #canceldennis rel met jonge meisjes & Geheime Talpa tape

Vandaag in de nieuwste uitzending van RoddelPraat met Dennis Schouten en Jan Roos, komen er weer allerlei bijzondere onderwerpen aan bod.


Dennis Schouten laat een geluidsopname horen die hij twee jaar geleden maakte van een gesprek tussen hem en Paul Römer. Paul wilde niet dat deze uitgezonden werd, maar Dennis dacht daar anders over. Jan Roos doet er een schepje bovenop en zorgt er mede voor dat Talpa en Paul niet gespaard blijven.

Dennis Schouten reageert op de TikTok video

Afgelopen week kwam een TikTok-video naar buiten die gemaakt werd door een ex van Dennis. We delen in deze uitzending de updates over deze gebeurtenis. Dennis is er nog niet helemaal klaar mee… Maar neemt Jan het voor hem op of maakt hij Dennis met de grond gelijk?

Ook komt in deze uitzending een nieuwe vlogfamilie aan de beurt. Ze noemen zichzelf ‘De Aaltjes’ en halen gelukkig nog amper kijkers naar hun kanaal, maar Dennis stelt Jan graag aan deze familie voor. Hij laat zien welke bijzondere content ze delen. Natuurlijk ontbreken de persoonlijke verhalen van Jan en Dennis (helaas) niet en mogen we weer genieten van de vrouwonvriendelijkheid van de directeur. Veel kijkplezier!