Vlogfamilie Bellinga nu in de bioscoop

Het ergste soort op deze aardkloot (familievloggers) hebben nu een film in de bioscoop. Je weet wel, die mensen die begrafenissen filmen en het op YouTube zetten etc. Het moet toch niet gekker worden…

Dat die Bellinga’s alles op het internet zetten over hun gezinsleven vind ik al erg genoeg, maar dat ze nu op het grote doek belanden… Schiet mij maar lek.

47 reacties op “Vlogfamilie Bellinga nu in de bioscoop

   • Antonia zegt:

    Afgezien van de zielige rukkertjes die webcam s eksfilmpjes van Fara Bellinga op OonlyFans hebben gezien en nu voor het grote scherm gaan zitten rukken.

    Deze wereld is kapot.

    15
    0
 1. Hetero zegt:

  Wat een lekkere milf. Ik zou dat kontje wel eens lekker willen rimmen en vervolgens neuken en volspuiten. Alleen haar kontje, kinderen heeft ze al genoeg.

  7
  3
 2. Universiteit van Amsterdam zegt:

  Uit grondig onderzoek is gebleken dat dikke vrouwen 73% meer kans maken op ongelukken in het verkeer. Dit komt omdat ze meer aan het opletten zijn wat ze uitpakken om te eten, dan zich op het verkeer focussen.

  2
  0
  • Etienne Vermeersch zegt:

   Die kinderen komen binnenkort onder toezicht maar wegens personeelsgebrek bij de kinderbescherming kon er niet gelijk worden ingegrepen.

   Is die moeder een pørno-model?

   12
   0
 3. Johnny de mol zegt:

  Dat wijf zal wel een flinke kut hebben met al die jong.die is alleen nog oraal en anaal bruikbaar * en als bokszak natuurlijk 🤛🏼

  Mazzel 👋🏼

  4
  0
  • Grad Berends zegt:

   Zo’n gapende kut met een krans haar is niet séxy nee. Vooral niet toen ze begon te pœpen tijdens het persen
   Had meer weg van het ontstoken oog van een paard maar ik had het voor geen goud willen missen. Staat dit ook nog steeds op x-heavy.com?

   3
   0
 4. Mark Du Trout Belgique zegt:

  Ik gun die ouders een weekje weg samen. Breng die blagen maar bij mij. Ik heb nog leuke stapelbedjes in de kelder, lekker koel met deze zomerse warmtes.

  0
  2
 5. Off topic (1) zegt:

  Extra uitzending met Henny Huisman, deed die leuk. Komt gelijk die nostalgie van vroeger met Bulletje weer bovendrijven. Zijn er nog meer mensen die weten wie dat is?

  1
  0
 6. Raarrrrrrrrrr zegt:

  Wie zijn dit? Wel een beetje zielig om die kindjes commerciel uit te buiten…. Snap nooit dat niemand daar wat tegen doet.. Jeugdzorg/arbeidsinspectie kijkt u mee?

  5
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.