Dennis Schouten ontsnapt aan dood

Zat Dennieboy al weken ondergedoken in Zagreb vanwege de dreiging van een aanslag door Charly Luske en zijn handlangers, nu is op zijn huisadres een verdacht pakketje binnengekomen. Verzonden uit Bratislava, Slovenië. Alle alarmbellen gingen natuurlijk af. De EOD heeft het gisteren opgehaald.

Vandaag is de uitslag van de politie naar Dennis verzonden. Het is geen antrax. Het is geen explosief materiaal. Het is paardenstront. Zucht.

45 reacties op “Dennis Schouten ontsnapt aan dood

 1. Gewoon ik zegt:

  Misschien is het wel het rughaar van Glennis, maar jullie denken dus dat het de stront is van die paardenbek. Kan me niet voorstellen dat Dennie nog meer vijanden heeft..

  90
  2
 2. Rosalie zegt:

  Aan de dood ontsnapt?
  Ik dacht in eerste instantie dat Dennieboy genomen was door Rosaliebeauty-kusje.
  In den konte uiteraard wel.

  35
  1
  • Ludo Sanders zegt:

   Dat is een kwestie van tijd. Dennis kan wel mooi zijn adres blurren, maar dit is zo te vinden in google als je zoekt op “Dennis Schouten producties”. Zelfs Rosaliebeauty-kusje is slim genoeg om zijn adres te vinden, zodat hij Dennis kan verkrachten.

   6
   0
  • Strontverkoper zegt:

   Dit is denk ik niet van Ali B, Marco Borsato of Glennis Grace, zoiets kneuzigs kan alleen maar komen van Charly Luske in mijn ogen.

   8
   1
 3. Dennis Schouten producties zegt:

  Knap dat je twee keer het adres doorstreept en het nog steeds zichtbaar blijft.

  Als je het Googled zie je direct het werkadres van ene DSP…

  13
  1
 4. Gouden Griffel Misdaadliteratuur zegt:

  Bratislava 2022.

  De Whore’s Hitman werd de Horseshitman en de rest is geschiedenis.

  Wanneer schrijft Dennis z’n memoires, dat zal een mooi verhaal worden.

  11
  2
 5. Kapitein kaars zegt:

  Dennis,

  Ik kan na een beetje goed kijken je adres zien, ik zal het uiteraard niet delen hier. Maar ik zou dus als ik jou was de foto vh pakketje weghalen. Als ik het kan zien, dan anderen ook. Stay safe 😘

  4
  4
  • Pascally. 2.0. zegt:

   Ja, ik zie het nu ook… Verwijder deze reacties, en bewerk de foto 🙂 dit gaat best ver en de volgende x is het wellicht iets ergers dan stront!

   2
   4
 6. GGZ te Bergen zegt:

  De latente kastheumeu en volgevroten glasbakzwijn J Roos worden verzocht zich gedwongen te laten opnemen wegens extreem min en laf gedrag jegens kwetsbare BN ertjes. Komop Roos, neem er nog een paar tot je lever klapt! Dat is beter voor deze wereld.

  2
  11
 7. Die Rooie zegt:

  Als je dit soort dingen niet wilt Dennis, is het misschien niet zo verstandig om letterlijk een foto van je adres hier neer te zetten. Misschien doorgekrast maar nog steeds goed leesbaar. Haal zsm weg om fratsen van dit soort imbecielen in de toekomst te voorkomen.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.