Dennis Schouten kruipt in bed bij Rogier

dennis-rogier

Leuuuk. LEEEUUUUUUUK!

De allergrootste mediatemeier van Hilversum? Die titel staat niet langer op de schoorsteenmantel van Gordon of Patty. Het blijkt onze eigen Dennis Schouten te zijn. Nadat hij laatst op schoot bij Goor glibberde, probeert hij nu weer een paar gram media-aandacht te scoren bij Rogier.

De flamboyante Rogier, die je de oren van de kop lult over zijdezachte fauteuils en imponerende kroonluchters, verscheen gisteren op een Instagram-foto van Dennis, samen met een verder onbekende vrouw. “Kunnen jullie daar alsjeblieft een berichtje over tikken? Ik kan zelf niet zo goed met spelling over weg”, vroeg hij gisteravond laat in de RoddelPraat GroepsApp. Nou bij deze, natte wind.

PS. Wie was uiteindelijk de middle spoon?

8 reacties op “Dennis Schouten kruipt in bed bij Rogier

 1. Olivier zegt:

  Wat doet Lili Genee nu tussen die 2 stumperds in?
  Gezien Rogier’s voorkeur voor homofielen die bijna omvallen met een flinke erfenis neem ik aan dat Lili niet de kaas tussen de tosti was…

  0
  0
 2. Robbie zegt:

  De dame op de foto is de vrouw van Wilfred, zag ik op de post. Worden wel goede vrienden Dennis en Rogier, zag ook al een post voorbij komen tijdje terug dat hij petjes enzo had opgestuurd gekregen van Rogier. Misschien bloeit er toch wat op tussen hen.

  0
  0
 3. Pingback: Wilfred Genee heel jaloers op Jinek - Roddelpraat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.