Gordon heeft bijzonder slecht nieuws voor RoddelPraat-fans

gordon-hond

Wel potverdorie, Cornelis Willem Heuckeroth.

Gordon in RoddelPraat?

Volkszanger Gordon zag de verzoeningspoging met Jan Roos wel zitten. Na het telefoongesprek tussen de heren in RoddelPraat-aflevering #39 leek er zelfs een bezoekje in te zitten. Tussen opnames van 5 tegen 5 en Spaanse les zou hij nog wel een gaatje over hebben voor opnames van de populaire YouTube-show.

“Hahahahhaha

Tot groot verdriet van Dennis Schouten en Jan Roos heeft Gordon vandaag laten weten geen acte de présence meer te kunnen geven. In een WhatsApp-bericht laat de ster weten dat hij Dennis teleur moet stellen, omdat werkgever Talpa geen toestemming geeft om aan te schuiven. “De reden is bekend (…) Hoop dat Jan niet al te boos zal gaat zijn,” aldus Gordon, gevolgd door een maniakale lach met opmerkelijk veel ‘ha’s.

Mediaconglomeraat Talpa is boos omdat in RoddelPraat zo nu en dan Talpa-sterren op het hakblok eindigen. Hierdoor raakte Schouten onlangs zijn baantje bij Radio Veronica kwijt.

Reactie RoddelPraat

Dennis Schouten zegt “erg teleurgesteld” te zijn, maar hij is wel bij Gordon thuis uitgenodigd, waardoor we met z’n allen toch nog met een warm gevoel het weekend ingaan.

96 reacties op “Gordon heeft bijzonder slecht nieuws voor RoddelPraat-fans

 1. Robbie zegt:

  Dit is echt erg jammer!!!!! Wat zijn het toch werkelijk een vervelende mensen daar bij Talpa zeg, niet normaal. Het zal je werkgever maar zijn, ben je mooi klaar mee, misschien goed betaald maar in vrijheid zwaar beperkt worden.

  0
  0
 2. Chris. P. Bacon zegt:

  Wat zou Gordon bedoelen met “Wellicht in een andere vorm komen we elkaar eens tegen” als hij toch niet mag aanschuiven?
  Nu je ook nog op visite mag ‘Komen’.

  0
  0
 3. John The Mol zegt:

  Beste Roddelpraat fanaten / fans ,

  Via deze weg wil ik laten weten dat ik een zielige linkse man ben. In vrijwel elke spijkerbroek ben ik ook links dragend. Bij een pantalon kan dit afwijken.
  Ik heb gewoon veel geld en macht en daar leef ik voor, dit wil ik dan ook met enige regelmaat etaleren. Ik weet dat ik een lelijk hoofd heb, maar dat kan mij eerlijk gezegd aan de reet roesten. Ik heb doekoe, jullie zijn arm. Sterf

  groetjes,

  Ome John

  0
  0
 4. Janus zegt:

  Jezus wat een slechte site is dit. Dit is toch geen nieuws jongens? Kom op man, rook meer wiet en gebruik pillen, stop deze onzin. Ga wat leuk doen. Zelf interviews afnemen ofzo.. wat slecht dit zeg, kut nieuws! Ps Gordon als je dit leest, bel me even ik krijg nog geld van je.

  0
  0
 5. Gordon zegt:

  Hey jongens,

  Ik ben gestopt met de coke. De vorige keer dat ik gebruikte zag ik toto aan voor een mooie man en heb hem toen finaal in zijn reet geneukt.

  Het arme beestje is nog steeds herstellende, maar ik ben tot bekeer gekomen omtrent mijn coke gebruik.

  Ik mag niet langs komen, maar misschien kunnen we bellen!

  0
  0
 6. Nick zegt:

  Ach, best aardig van Gordon! Jammer van Talpa wederom, zit een relatief klein Youtube kanaal met een ander geluid echt zo in het vaarwater van de Bond-villain media-magnaat? Wat is het wat met Ome John.

  Goedzo Gordon dat je wou komen, en Roddelpraat, ga zo door, blijkbaar kijken de sterren ook graag en willen ze ook wel even uit het Hilversum wereldje. Free the piepol, en de BN’ers :’).

  0
  0
 7. Pingback: Dennis Schouten kruipt in bed bij Rogier - Roddelpraat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.