Dennis Schouten komt niet meer bij Op1

Helaas, helaas, helaas. Heel erg jammer, maar Dennis Schouten komt niet meer bij Op1. De minister van landbouw vond het leuk om af te treden, dus werd Dennis afgebeld.

Is dat even jammer. We hadden ons er net zo op verheugd… Wel hebben wij een sterk vermoeden dat Dennis niet gewoon gecanceld is vanwege de minister van landbouw, maar zeker ook vanwege de kritiek.

Een gewoon bezoekje aan een tv-programma werd namelijk opeens een vrij gevaarlijke situatie toen Sander Schimmelpenninck los ging op Twitter en Dennis de nodigde doodsbedreigingen opleverden. Thanks, Sander. Je hebt je zin gekregen.

Vanavond in Op1 is er wel ruimte om te praten over een nieuwe fictieve serie van KRO-NCRGAY.

20 reacties op “Dennis Schouten komt niet meer bij Op1

 1. Thierry Hiddema-Roos zegt:

  Zonde, zat al klaar voor alle spraakmakende statements van Dennis. RP wederom niet genoemd in de mainstream media, zo zie je dat het kartel jullie er gewoon buiten houdt.

  8
  5
 2. Geen paniek zegt:

  Gelukkig hebben we Jan het varken wel 7 dagen per week op primetime op de bewakingscamera’s bij de glasbak. En binnenkort bij Opsporing verzocht vanwege obscene likgebaren naar meerdere dames.

  6
  11
 3. ksmic zegt:

  Ja maar hij was vandaag wel op het nieuws over het koningshuis en god god god wat deed dennieboy het goed zeg. Mijn ouders en vriendin stonden met hun bek open te kijken

  0
  0
 4. GewoonEenMan zegt:

  Ik begrijp best dat je een onderwerp wil schrappen vanwege een minister die aftreed. Maar ter compensatie hadden ze echt wel Jan Roos kunnen uitnodigen voor zijn kennis en visie over het onderwerp “Ter Apel”

  1
  0
 5. IronM zegt:

  Nee lekker, nu krijgen we die Carola Shouten weer op televisie, met die lelijke kop van haar. Doet me altijd denken aan die poppen uit de Vlaamse kinderserie ‘Het Liegebeest’.

  3
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.