Entertainment

Demonstranten worden de grote redding van Peter Gillis: ‘Kunnen nergens heen’

peter gillis prinsenmeer

Gisteren kwam het nieuws naar buiten dat Peter Gillis zijn belangrijkste vakantiepark Prinsenmeer zal moeten sluiten. Dit heeft echter grote gevolgen voor de bewoners van het park en zij hebben besloten te demonstreren. Misschien dat dit een redding voor Petertje worden?

Vakantiepark Prinsenmeer moet dicht

Er werd gisteren bekend gemaakt dat Peter Gillis zijn belangrijkste vakantiepark kwijtraakt. Vakantiepark Prinsenmeer zal namelijk direct zijn deuren moeten sluiten. De vergunningen die ze hadden worden ingetrokken door het overmatig overtreden van regels.

De gemeente Asten heeft vorig jaar nieuwe regels ingevoerd waardoor vakantieparken een nieuwe vergunning nodig hebben om open te kunnen blijven. Hiervoor moeten zij een Bibob-toets doorstaan, dan krijgen ze de vergunning. Maar helaas – voor Peter dan – heeft Prinsenmeer deze toets niet gehaald en zal het vakantiepark dicht moeten. Natuurlijk is Peter hier absoluut niet blij mee, maar ook de bewoners van het vakantiepark zijn helemaal niet blij en dat laten ze blijken ook.

Demonstranten worden de grote redding van Peter Gillis: ‘Kunnen nergens heen’

Op vakantiepark Prinsenmeer wonen ook mensen die daar het hele jaar door verblijven. Zij werden in oktober al door de gemeente gewaarschuwd dat ze een andere woonruimte moesten zoeken. Helaas voor hen, kan de gemeente ze hier niet bij helpen. Het gas, water en licht zal binnenkort afgesloten worden, omdat het park niet meer in gebruik mag zijn. De bewoners dreigen nu binnen twee dagen op straat te staan.

De bewoners zeggen echter niks te weten van de criminele activiteiten die plaats zouden vinden op het park. Ze zijn dan ook in totale paniek, omdat zij waarschijnlijk straks zonder woning komen te zitten. Er zijn dan ook heel wat demonstranten naar het gemeentehuis van Asten gegaan, om daar van zich te laten horen. Ze hebben de auto van de wethouder ingesloten.

Dit is natuurlijk heel erg positief voor Peter. Deze demonstranten kunnen er misschien wel voor zorgen dat hij zijn park eventueel open zou mogen houden en dus niet zijn belangrijkste park verliest.

14 reacties

Media courant

Het originele artikel is te vinden op Media courant

arie de beuker

ze mogen vast in de villa van petertje komen

Wally

Doei Peter, neem je je volronde zoontje mee?

Marc

Ik heb helemaal niets met Petertje. Maar het is wel geheel toevallig dat er meerdere parken des lands (ook van andere eigenaren), ineens last hebben van het herbeoordelen van vergunningen door de gemeente. Reden is simpel. Er moeten vluchtelingen in. Hier in de buurt zien gebeuren.

Plien

Welnee. Demonstreren helpt geen r33dt

Die mensen zijn niet belangerijk voor de Brabantse ambtenaren die alleen maar de regeltjes uitvoeren.

Als je bij jezelf nou nagaat dat er wekelijks gemiddeld in de week zo’n 900 tot 1200 Afrikaanse beloften onderdak en eten krijgen bij de verschillende AZC’s in den lande dan stelt dat groepje l-o-o-z-e-r-s bij Peter op het park ook niks voor.

Alle immigratiërs binnen onze grenzen van het koninkrijk, en dat zijn al best veel van die Z-a-n-d-b-a-k-k-e-n-i-s-t-e-n en Krullenbollenz en Woestijniërs gaan straks allemaal een huurwoning met wasmachine en internetaansluiting krijgen.

Daarna .mogen ze hun vrouw en kinderen en schoonouders over laten komen in het kader van de gezinshereniging.

Dus zogezegd, voor iedereen is wel een huurwoning beschikbaar, óók voor de mensen die straks van het vakantiepark verwijderd worden.
Anders zou er immers een woningcrisis zijn en zouden we de immigratie moeten gaan afremmen.

Plofkip

Demonstreren heeft niet geholpen bij fort oranje en gaat hier ook niet helpen

Peter G

Europarcs ooststappen groep en landal en ceterparcs zijn de volgende die de vergunning kwijt raken en een asielzoekers centrum worden

Peter Gillis

Dit is gewoon ondernemertje pesten

In ongenade gevallen

Peter Gillis heeft dankbaar gebruikgemaakt van 13 jaar Mark Rutte: tientallen miljoenen heeft hij verdient met het huisvesten van arbeidsmigranten.

Met het breed uitmeten van die welvaart, heeft hij vervolgens zijn eigen graf gegraven:
het publiek was namelijk benieuwd geworden naar hóe Gillis nou eigenlijk aan zijn vermogen was gekomen: aan die Rolls Royces en aan dat kasteel. In de media (o.a het blad Quote) kwam de waarheid vervolgens snel aan het licht: asielzoekers. Dus.

Dit tot grote ontsteltenis van Rutte & co, die hun toneelstuk in duigen zagen vallen: zij wilden Nederland nou juist voorhouden dat het kabinet een strenge visie op migratie zou hebben, terwijl uiteraard het tegenovergestelde het geval was/is.

Gillis is nu voer voor een (uniek) overkoepelend samenwerkingsverband van lokale ambtenaren, die hem gezamenlijk de spreekwoordelijke nek omdraaien.

Ronde tafel

Loopt niet goed af !

Koko

Peter je kan bij mij op de camping logeren, wil ik wel je vriendin in de
A n u s n e u k e n
Laat het weten

Erwin

Beetje ondernemertje pesten

poeper

Heeft die bolle nou een oorrring in? Is ie travestiet of zo? De tweede Sugar Lee Poeper.

Natnek

Ambtenaren zijn U-n-t-e-r-m-e-n-s-c-h-e-n.