Entertainment

Beelden: Jade Anna had een wilde nacht met Kenneth Taylor

jade anna kenneth taylor

We kunnen het nog duizend keer zeggen, maar Jade Anna en Kenneth Taylor zijn een setje. We hebben ze regelmatig samen gespot en voornamelijk Jade plaatst zo nu en dan iets op Instagram. Soms deelt ze zelfs iets té veel misschien.

Jade Anna en Kenneth Taylor

Jade Anna en Kenneth Taylor hebben enige tijd geprobeerd hun relatie geheim te houden, maar tegenwoordig is dat bijna onmogelijk. Dat roep je natuurlijk ook wel een klein beetje op jezelf af als je besluit een relatie aan te gaan met een kleuter die voor elk zielig moment zijn camera erbij pakt.

Jade Anna werd al snel met haar nieuwe vriendje gespot in Antwerpen en vanaf daar steeds vaker. Ook op Schiphol en we zagen cadeautjes voor de voetballer bij haar onder de kerstboom liggen. Daarna besloot ze zelf ook maar subtiele hints te gooien. Zo plaatste ze déze foto in de Johan Cruijff Arena en heeft ze uiteindelijk zelf ook een foto geplaatst waar hij te zien is, om de relatie ook op Instagram officieel te maken.

Beelden: Jade Anna had een wilde nacht met Kenneth Taylor

Wij deelden onlangs al déze beelden dat Kenneth Taylor naar het huis van Jade Anna liep om daar de nacht te spenderen. Hij had een koffer, tas en een mooie bos bloemen voor zijn meisje meegenomen. Maar een wilde nacht was het waarschijnlijk wel, want zij heeft er toch wat pijntjes aan overgehouden.

‘Net pas uit bed & m’n arm doet nog steeds au’, schrijft Jade Anna bij de foto op Instagram. Dit was héél toevallig de ochtend nadat ze de nacht samen hadden doorgebracht. Is Kenneth misschien toch iets té hardhandig geweest? Ach, kalverliefde, daar doe je weinig aan.

Beeld: Instagram @jadeanna

29 reacties

Juultje

Ik snap niet waarom zij elke keer nieuws is?

John v/h Schip

Als hij in bed net zo presteert als hij op het veld doet dan moet Jade hem direct wissel zetten

Parkmanager Altwin

dit is toch de nieuwe vriend van floris wyers ?

Plien

Vanmiddag weer je eigen W-h-a-t-t-h-e-F-u-c-k-momentje….
…want hier is het VIER-EN-TWINTIGSTE artikeltje over Jade Anna en wie ook weer?
KENNETH TAYLOR?

Echt g-o-d-s-a-m-m-e-k-r-a-k-e niet normaal meer dit.

En wat was er voor vermeldenswaardig “nieuws” vandaag??

Of wil je s-t-i-e-k-e-m de foto waar je vanmorgen op hebt liggen g-e-y-l-e-n d-i-s-c-r-e-e-t delen met de drie laatste bezoekers van Roddelpraat die nog niet weggerend waren na alles over Jade Anna en Andre Hazes.

Twee g-e-f-r-u-s-t-r-e-e-r-d-e mannekes.

Hoe is het met Andre Hazes en Monique Westenberg eigenlijk?
Zijn er nog fotos ergens?

Admin

Vanavond laat ik mij weer heerlijk in mijn r-e-e-t n-e-u-k-e-n door een groep vers ingestroomde asielzoekers

Media courant

Ook dit bericht las u het eerst op Media courant

Vieze Gerrit H.

Hoezo worden comments verwijderd??? Jezus Christus. Zo is er ook geen bal meer aan. Er stond niets kwetsends in mijn post. Stik er maar in.

Natasja

Noord koreaanse dictatuur hier en dan smeken om geld . Pleurt een eind op

Groeten oet Twent

Jan zou voor de grap eens een keer een kijkje moeten nemen op de site en dan voornamelijk de comments . Dan is 1 wijf die weg gaat omdat hij structureel vreemd gaat nog peanuts in verhouding tot de weglopende fanbase

Brendie

Zat ik gisteren klaar voor de uitzending , vers paneerlaagje op , duster aan , verheugd na een hele week 3 maal daags Hazes nieuws te hebben gelezen hier en dan komt er niets in de reguliere uitzending ?

Charlie Luske

Ik zal eerlijk bekennen dat Jade Anna, net als veel andere vrouwen, in mijn verkrachtingsfantasieën voorkomt. Ik schaam me er niet voor; ik hou van jong, vers bloed.

camila van der staaij

Weer mijn comment verwijderd!!

Krijg de …

Roddelpraat Showbiz&Entertainment B.V

Jullie comments boeien ons niet , centen willen we zien

Bep Kattenbakpoepschep

Krijg de T Y F U S met jullie censuur site

Vieze Joop

Als je hard in den a n u s
Ben g e n e u k t krijg je vaak last van je arm of been

Edwin

Iemand al de beelden van gisteren nacht (Taylor komt snachts aan bij Anna) gestuurd naar de trainer van Ajax? Naar mijn weten is het op de wedstrijd dag (en dat was toen), niet toegestaan voor spelers om je nachtelijk te begeven.

Klaasje

Ik wil ook wel eens wat positiefs zeggen over deze Jade. Ondanks VBO-zwakstroom diploma. Heeft ze toch echt wel een zeer goed neusje voor de zalm (graan voor Gio). Waar ze eerst die sprinkhaan leeg heeft gegeten. Is het nu de beurt aan een voetballert. Blijkbaar nog laat op pad geweest voor een wedstrijd o.i.d. Kenneth komt in de nacht aan, terwijl mevrouw daarna rustig uitslaapt en het nieuwe gratis geld telt. Goed voor elkaar toch, voor iemand die werkelijk niets kan. Blijkbaar trappen al die kerels er met boter en suiker in.

Patrick

m’n arm doet nog steeds au’, een beetje beter onderzoek wijst uit dat ze een avond daarvoor was gevallen! Doe jullie werk eens goed en niet deze onzin plaatsen om content te hebben. Roddelpraat….

Jade anna

N e u k mij in m’n k o n t Roddelpraat kijkers!

Scooby Doo

Zolang ze geen auw roept over haar genotsknopje valt het wel mee.

Erwin

Jade is de h.o.e.r van Amsterdam

andijviestOmpOt

Ik gun deze mensen alle geluk van de wereld!

GGZ

Dat stuk verdriet was van de trap gedonderd ff beter checken boys

Klaas Anker

Meisje is nog nooit door een echte man te grazen genomen. Is alleen met de grindtegel geweest. Moest je voorstellen hoeveel pijn ze heeft als ome Jan z’n geknotsknots in haar vagrijn stopt.

Mam

Eigenlijk best zielig gekweekt s letje door mama

Daley Blind

Had ik ook met mijn vriend.

Natnek

HHHHHOOOOOOOOOOOOOEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR en een neus.

k. Plop

een goeie working mocro girl

mocro van brabant

juultje, de gai bent niet zon heul schon hellimonskes meske gewon !