De vrouw van Samantha Steenwijk heeft een langdurige affaire gehad

Yvonne Coldeweijer komt weer met nieuwe juice over Samantha Steenwijk. De vrouw van Samantha Steenwijk heeft een langdurige affaire gehad met een meid op de kazerne van de marechaussee in Den Haag. Dat is althans wat Yv nu naar buiten brengt. Ze bereidt zich vast voor op een brief van de advocaat van Samant.

De bron van Yv laat weten wanneer de vrouw van Samantha, Daisy, dit deed: “dit was denk ik rond 2017. Dit stopte uiteindelijk ivm de kinderwens met Samantha die toen serieus opspeelde.” De bron van Yvonne heeft nog veel meer juicy informatie over de vermeende affaire…

Via een extra telefoon had Daisy toentertijd contact met die meid en de twee spraken regelmatig met elkaar af. Samantha werd wel achterdochtig en daarom moesten de twee elkaar in de werkpauzes zien of snel even na werk.

Dan denk je, nou, ja, goed… Als het een beetje om het n**ke gaat… Maar NEE! Volgens de bron van Yv waren ze enorm verliefd op elkaar. Waarom koos Daisy er dan niet voor om van Samantha af te gaan? En nu komt het: Omdat ze ‘het BN’ers leventje’ niet kwijt wilde. Oef… Auw… Heel erg sad dit… 

Zodra de minnares van Daisy in de media las dat Samantha en zij een kinderwens hadden, werd ze boos en is de affaire opgehouden. Of het nu nog steeds speelt of dat het definitief geëindigd is weten we niet, omdat diegene geen contact meer heeft. 

Zowel Samantha als Daisy hebben momenteel nog nergens op gereageerd. Yv Cold houdt er zelf alvast rekening mee dat de advocaat van Samant binnenkort weer op de stoep staat. SPANNNUNDD…

20 reacties op “De vrouw van Samantha Steenwijk heeft een langdurige affaire gehad

 1. Rene zegt:

  Ik ken deze steenwijk alleen van de dingen die over haar geschreven zijn. Nooit iets van gezien, gehoord of uberhaupt vernomen. Waarom krijgt dat mormel aandacht?

  16
  1
 2. Theo Steenwijk (oom Samant) zegt:

  Ik wist mngod niet dat die blokkop
  Lesbisch was man. Dat er uberhaubt materiaal is, waar dat pillenwijf mee vreemd kan gaan vind ik helemaal bizar. Een gruwel van een kop.

  5
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.