De tweede aflevering van BOOS over TVOH

the voice

Zojuist is de tweede aflevering van BOOS online gekomen met het tweede deel over TVOH.

Na de vorige uitzending van BOOS, waar John de Mol geïnterviewd werd, heeft John nog tegen Tim gezegd: “En mocht er straks nog een aflevering twee komen waar wederom dingen zijn waarvan je vindt dat ik moet reageren… Ga ik dat doen.”

Maar John bleek in deze aflevering niet meer te willen praten. Ook Linde de Jong, Paul Römer en Rick Brug wilden niet praten. Bij Jeroen Rietbergen heeft Tim meerdere keren geprobeerd om wederhoor te plegen, maar dit is niet gelukt.

Er zou ook een medewerker van Talpa te maken hebben gehad met seksueel grensoverschrijdend gedrag van Jeroen Rietbergen. John de Mol ontkent hier iets van te weten.

Ten tijden van het hele schandaal zijn Linde en Rick samen met het verslag naar John de Mol gegaan over desbetreffende medewerker.

John zei in het vorige interview bij BOOS niet op de hoogte te zijn van die medewerker. Wel was hij überhaupt van seksueel grensoverschrijdend gedrag op de hoogte sinds april 2019. Mei 2019 heeft de werknemer van Talpa geappt. John heeft dit dus moeten weten op het moment van het interview. Tenzij Linde en Rick hierover gelogen hebben, natuurlijk.

Wel weten we dat Linde laat of niet zou handelen en daarom geen veilige werksituatie zou creëren. Linde is nog steeds werkzaam bij Talpa.

Wat is nou precies de situatie en wie liegt er nou? John de Mol of Rick en Linde?

Bekijk de uitzending van BOOS hieronder.

10 reacties op “De tweede aflevering van BOOS over TVOH

 1. ikbengeenrobotmaareenvlieguig zegt:

  Eergisteren kende bijna niemand Linde de Jong. En nu is ze opeens het nationale pispaaltje van Talpa. Goed aangepakt, meid!

  4
  0
 2. Tolpo zegt:

  Blijft raar dat hij het Harbour Club verhaal niet meegenomen heeft. Lijkt mij als er meer gevallen zijn dat hij hier ook weleens met geld heeft lopen zwaaien.

  1
  0
 3. Sjakie zegt:

  Slechtste aflevering ooit van boos. Geen bewijzen of niks, proberen na te trappen. Had het heerlijk gevonden als hij echt een stok had om te slaan tegen de mol.

  0
  0
 4. Mejuffrouw van Achterpompen zegt:

  Vroeger heette dit de GOOISE MATRAS nu heet het MISBRUIK. Het enige wat veranderd is, is de naam.

  2
  0
 5. HAAT TV zegt:

  Ik denk dat ons Timmie niet zomaar toestemming heeft gekregen van de publieke omroep om John de Mol te slopen. Was er misschien nog een rekening te vereffenen achter de schermen? Wie het weet mag het zeggen.

  0
  0

Reacties zijn gesloten.