Televisie

De rechtszaak tussen Yvonne Coldeweijer en Rachel Hazes is een feit

De rechtszaak tussen Yvonne Coldeweijer en Rachel Hazes is een feit

De rechtszaak tussen Yvonne Coldeweijer en Rachel Hazes is een feit. Eerder maakte Rachel al bekend de strijd met Yvonne aan te willen gaan vanwege een brief die Yv Cold openbaar maakte en Rachel daar schuldig aan maakte.

Een mysterieuze brief op de deurmat

Om het nog even kort samen te vatten: Yvonne Coldeweijer kreeg een brief op de deurmat. Dit was een brief van André Hazes aan Sarah van Soelen. In deze brief maakt hij het uit met haar, maar schrijft er ook in dat Monique Westenberg zijn leven jarenlang had verpest, omdat ze manipulatief is.

Hoe kwam die brief ineens bij Yv Cold op de deurmat? Yvonne weet het zeker: Rachel heeft die brief naar haar verstuurd. Iets aan de video van Yvonne waarin ze de brief laat zien heeft André honderd procent overtuigd van het idee dat zijn moeder de afzender is. Hij verbrak daarom ook definitief het contact met haar.

De rechtszaak tussen Yvonne Coldeweijer en Rachel Hazes is een feit

Vervolgens moest Yvonne de video offline halen. Ze kreeg namelijk een brief binnen van de advocaat van Rachel Hazes. Dat deed Yv in eerste instantie braaf, maar plaatste de video later toch weer op haar kanaal. Daar heeft ze haar goede redenen voor. Nu is het toch zo ver: Rachel Hazes begint een rechtszaak tegen onze vriendin Yvonne Coldeweijer. We zijn benieuwd hoe dit gaat aflopen. SPANNEND!

Nog geen reacties