Sarah van Soelen zit in een dip

Sarah van Soelen zit in een dip

Sarah van Soelen zit in een dip. Ze deelt op Instagram een tekst waar dit uit blijkt. Het klinkt helemaal niet positief. Het is wel duidelijk waar dat door komt. Waarom ze het nodig acht om het online te verkondigen weet niemand.

Na-apers

Weer deelt mevrouw een post van die jatters van Rumag. Nog even wachten en Monique Westenberg post die zometeen ook. Dat is namelijk een nieuwe trend die Dré’s exen en tegenwoordig op na houden. Laatst plaatste Monique precies dezelfde post een paar uur nadat Sarah die had gedeeld. Wat zou hier precies achter zitten? Of gebeurt dit echt per ongeluk?

Sarah van Soelen zit in een dip

’Moe, nergens zin in, zeiken, twee dikke puisten. En de hele dag chocola will vreten. Het is weer zo ver’, luidt de gejatte tekst die Sarah van Soelen deelt. Dat klinkt allesbehalve positief. Die arme Sarah heeft het toch ook zwaar te verduren deze dagen.

Ze zit duidelijk in een dip en iedereen (behalve Dennis waarschijnlijk) weet wat dit inhoudt. Nu rest ons alleen nog de grote, onbeantwoorde vraag: ‘waarom op Instagram delen dat je maandelijkse periode weer begonnen is?’ Het zal wel weer iets wokes zijn. Raar.

Sarah van Soelen zit in een dip
Sarah van Soelen zit in een dip 3