De politieke keuzes van Martien Meiland

In het programma De Slimste Mens kwam naar voren dat Martien Meiland op de PVV gestemd heeft. Maarten van Rossum heeft hier natuurlijk een mening over. Al was hij zelf lijstduwer van de PvdA (trok die keuze later ook weer in twijfel).

Wij zijn geen politiek programma, dus over de daadwerkelijke partijkeuzes laten we ons niet uit, maar over de hypocrisie van Maarten valt natuurlijk wel wat te zeggen.

De wereld stikt van hypocriete figuren, maar dat Jabba the Hutt ook nog eens iemand op televisie gaat bekritiseren over een politieke keuze waar hij zelf ook niet al te best in lijkt te zijn is wel weer bijzonder te noemen. Natuurlijk wordt de vraag over Martien’s politieke stem ook gesteld om het gesprek los te maken.

Eerder lag de familie al onder vuur vanwege uitspraken die Erica had gedaan over de Islam.

“Je zal het maar bekennen, hè? Ik had al geen hoge pet op van die familie, maar dit is wel zo’n beetje de punt die je erachter kunt zetten.” Aldus Maarten van Rossem.

22 reacties op “De politieke keuzes van Martien Meiland

 1. Professor kwallebek zegt:

  Van Rossum is een pedante ijdele academicus en lafbek. Een fossiel dat niet nog beseft dat hij al lang uitgestorven en achterhaald is. Ik hoop dat hij minstens 4 keer gevaccineerd is.

  59
  4
 2. Opinie zegt:

  Het varken uit Bergen wilde de politiek in. Werd op zijn nummer gezet in een talkshow door Ruud Gullitt. Waarom het niet gelukt was: Omdat je een clown bent.
  Steek die nog maar 1 x in je zak stuk strond uit Bergen met je zure bedelende plofkop

  6
  38
 3. Tony Macaroni zegt:

  Ik wil met Jan Roos eens gezellig bootje varen en neem mee:
  Een grote rol Ducktape, wat kabelbinders
  en wat gietbeton voor de nieuwe schoenen van Jan.

  0
  17
 4. Liefhebber xxx zegt:

  Jan schrijf nu eens een eerlijk stuk over die keer dat je een tranny mee naar huis nam vanuit de IT, in de jaren 90 gebeurd en door meerdere bronnen bevestigd. Het is een jeugdzonde en inmiddels 2022, who cares? zou mooie reclame zijn voor de show.

  6
  0
 5. Inwonersbelangen Bergen zegt:

  Helaas komt Roos terug van vakantie. Knorremans zien we dan weer dagelijks in zijn vadsige zwarte t shirt op weg naar de glasbak. Bolle alcoholist, je bent een schande, vetvlek op pootjes

  0
  7
 6. De Rijdende Rechter zegt:

  Je zou maar leven in een vrije samenleving, een optreden maken op de NPO en dan zomaar iemand veroordelen op zijn vrije keuze. Sneu figuur.

  8
  1
 7. Floris Weijers zegt:

  Ik heb al twee maanden mijn drollen bewaard. Inmiddels 2 grote emmers vol. Nog 1 emmer te gaan en dan ik een standbeeld van Jan Roos gaan kleien. Voor het nog weinige haar op zijn biggenkop gebruik ik een oude wc borstel

  3
  5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.