De podcast van Yvonne Coldeweijer is gelanceerd!

Zojuist, om 16:00, is de podcast van Yv Cold gelanceerd. De Juice Show is via Podimo te beluisteren. En ons Yv is niet alleen, want ze doet het samen met Mark Koster.

Op deze manier steunen we onze vriendin en mede-juicer graag. We zijn heel erg benieuwd met welke scoops ze allemaal denkt te komen. Of eigenlijk: waar haar sppiioonnnnennn eerder mee denken aan te komen.

En voor degene die niet weten wie Mark Koster is: hij heeft de biografie van Peter Gillis geschreven: massa is kassa. Misschien kan hij wat meer vertellen over de knokkels van Peter op de wang van Nicolleke.

19 reacties op “De podcast van Yvonne Coldeweijer is gelanceerd!

  • Johnny de M. zegt:

   Vandaag me weijf voor de gein in mekaar gemept.
   Straks drogeer ik me buurmeisje met g h b en ga ik geyle s e k s met haar hebben. Ik verveel me zo nou ik niet meer op papa’s tv-zenders mag rondklooien

   15
   5
  • Charlie da Silva zegt:

   Heb jaren geleden op Ibiza samen met Johnny’s vader. je moeder nog helemaal uit elkaar getrokken Semmetje, 5 gram sos had ze in die verzuurde sloot meegesmokkeld, is een hele nasty avond geworden.

   9
   0
   • Charly Lutser zegt:

    Ik zou dat doorgesnoven en ondervoede oude lijf van Wendy ook wel eens tot moes willen ploegen, uiteraard onder het genot van een klein streepje sos.

    6
    0
  • Barbie is geyl zegt:

   Yvonne Coldewijer ook jij komt aan de buurt, kklijer. Dacht je dat wij jou ontzien gap. Jij gaat niet meer reageren op Barbie, begrepen?

   2
   10
 1. Universiteit van Amsterdam zegt:

  na grondig onderzoek is gebleken dat 2% van de dikke vrouwen aan een maagverkleining denkt, 98% van de dikke vrouwen twijfelt, wordt het paprika chips of gewoon.

  15
  2
  • Sem Van Dijk (zoon van) zegt:

   Ewa ga niet stoer doen bro je weet tog. kom gelijk met vervoer en weg is je moer!! Salaam alaykum haal hem er uit en bekijk em.

   7
   1
 2. Tony Macaroni zegt:

  Is er nog z’n halve tamme domme k(u)t Marokkaan die me reet wil likken. Jullie doen toch de gehele dag niets, behalve stelen dus hier kan je best even tijd voor maken. Luie honden

  3
  4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.