Roddels & Scoops

De meisjes van Guido Weijers waren nog jonger dan die van Thijs Römer

De meisjes van Guido Weijers

Vriendin van de show Yvonne Coldeweijer dreigt nog altijd met heftige informatie naar buiten te komen over Guido Weijers. Ze noemt de naam van de schele cabaretier in één adem met niemand minder dan Thijs Römer, die onlangs werd veroordeeld voor strafbare feiten bij minderjarige meisjes.

“De meisjes van Guido Weijers waren nog jonger dan die van Thijs Römer”

Ongeveer twee maanden geleden kondigde Coldeweijer een groot onderzoek naar de meisjes van Guido Weijers aan. Zo is ze erin geslaagd om informatie te verkrijgen over meerdere dames die met de 45-jarige(!) meneer op vakantie gingen in ruil voor bepaalde dingen in bed. Of op andere plekken natuurlijk. “Bah. Guido gaat de laatste tijd alleen maar op vakantie met 20-jarige meisjes.”

Toegegeven: daar is natuurlijk niets strafbaars aan. Alleen maar respect. Toch kwam Coldeweijer met meer informatie op de proppen. “Ik heb de afgelopen tijd veel contact gehad met meiden die me over een aantal ervaringen hebben verteld. Gezien de leeftijd van deze meiden destijds, maak ik me best wel zorgen.”

Vuile hond

In haar podcast spaarde ze Weijers niet. “Hij is een vuile hond. Ik wacht nog altijd op een reactie van hem. Ja, ik wil gewoon dat hij reageert. Van: Guido, dit gaat echt heel schadelijk zijn voor jou.” Vooralsnog heeft Weijers niet gereageerd. 

Een volger van Coldeweijer kwam met de vraag of er nog juice ligt te wachten dat de grond onder iedereen doet schudden. Ze reageerde: “De meisjes van Guido Weijers waar hij contact mee had, waren nog jonger dan die van Thijs Römer.” Wordt vervolgd.

‘Een date met daddy Guido Weijers’

Eerder kwam RoddelPraat al met een scoop over de meisjes van Guido Weijers dankzij een dame die ons tipte. ‘Ik heb een scoop over Guido Weijers’, stuurde ze. ‘Hij stuurt me al berichten sinds mijn zestiende via Instagram. Hij probeerde steeds met me af te spreken en stuurde vage berichtjes naar me. Als jullie hier iets mee willen doen, dan kan ik het het verhaal compleet uitleggen. Ik ben inmiddels 21 en hij bericht me nog steeds.’

‘Hij woont in het dorp waar ik op de middelbare school zat: Boxmeer. Daar gaf hij cursussen over ‘geluk’. Ik was toen net zeventien. Ik moest van mijn docenten naar die cursus toe. Na afloop zei hij tegen iedereen dat hij het erg fijn zou vinden als je hem een bericht stuurt via Instagram of Facebook, zodat hij wist wat hij van de show vond.’

De destijds zeventienjarige en tevens minderjarige bron stuurde een DM naar Weijers, waarbij hij antwoordde: ‘Ik heb jou niet gezien in Boxmeer. Was jij er wel? Waarom hebben wij geen drankje meer gedaan? Anders een keer een borreltje drinken?

Nog altijd reageert Weijers op de story’s van de dame in kwestie. ‘Anderhalf jaar later begon ik met mijn HBO. Toen gaf hij óók een college tour. Hij stuurde: ‘Ik heb je niet meer gezien in Nijmegen. Ik ben zelf ook niet lang meer gebleven hoor. Anders had je meteen een date gehad met daddy. Nu moeten we nog maar een keer los afspreken.

Watch on YouTube

12 reacties

Kendy

Dit soort misbruik is helaas aan de orde van de dag. Thijs heeft de pech dat hij uitgenodigd is voor de rechtszaak, en de grote rest er mee wegkomt zonder kleerscheuren. Wellicht ook gelijk de rede dat Thijs zo nonchalant is geweest in die betreffende zaak. Hij dacht er oprecht mee weg te kunnen komen.

Poll

Schrijver van dit artikel dan, met zijn alleen maar respect. Trek uw conclusie.

Thijs R

Zo jong waren mijn slachtoffers niet. Sls ze kunnen lopen kunnen ze ook naaien

Brabants liedje voor Thijs

Klen, klen klutterke
Wâ doede in m’n hof
Ge plukt er alle bluumkes af
Ge maok ‘t veuls te grof

Bubba

Thijssie kom je lekker douchen met me in de bajes. Maak ik van van je ster een gapend gat

Glamridder

€1,- voor jou Als Guido je aankijkt, zou je nu €0,50 hebben

Nick van de rieth

Jonger dan 7…….. alleen de reactie is al ongeloofelijk. Ik heb mn echte naam hierbij gezet. Maar kom op zelfs als geintje kan deze echt niet. Als zo iets bij mijn dochter zou gebeuren (die ik niet heb) ik zou het anders oplossen haha. Vastzetten zo iemand. En op afdeling B of C niet op A de mensen met problemen. En dan lost t probleem zichzelf op.

Banaan

Waarom doen mensen met een goed inkomen dit soort dingen . In iedergeval je hoort het vaker dan de Kevin s?

Bon Yo Vie

Waarom lijden mensen in de entertainment industrie bovenmatig vaak aan een dergelijke ziekte?

Trix

Dezelfde oorzaken als die zonder goed inkomen. Bepaalde factoren tref je wel vaker aan bij “succesvolle” mensen. Als hoe veel mensen zich verhouden tot “succesvolle” mensen ook een factuur zijn. Maar de kern ligt toch echt in een psychiatrische conditie, die los staat van inkomen. In gevallen zijn psychiatrische trekken wel deel van wat ze succes bracht. Daarom is het ook oververtegenwoordigd onder die groep. Maar geen oorzaak. De macht, mogelijkheden en aarslik volk helpt niet mee. Grap is dat je groot vermogen ook weer grote kans hebt een psychopaat te trouwen, die je door dood diet scheiden, als je ze denkt te kunnen achterlaten zonder je geld. Meerdere zeer charmant en aardig overkomende dames ontmoet, die al dan niet met succes hun partner uit het leven hielpen, voor ze hem peerden met hun poen. Je kunt het in dsm termen benoemen. Maar ook in biblische zuchten. Het is niets nieuws onder de zon. Heb-, eer-, zelfzucht. Liefde is niet enkel de bron van al het goede. Sommige liefdes zijn de bron van al het kwaad. Als de empathie zich beperkt, er antipathie is en/of sadisme ontwikkelt. Vaak snappen ze het zelf niet eens. Kunnen het niet laten, zelfs als ze willen. Dus wat mijn analyse waard is? Heb wel meer patiënten ontmoet dan menig buiten klinische setting. Van misbruikers, allerhande moordenaars, oplichters en wat niet op alle continenten. Echt begrijpen blijft een onmogelijkheid.

sowartepietje

Thijs romer gaat bij een andere tv zender werken , NET 5

Kim de Jong Amsterdam

Dit gebeurd niet alleen in de entertainmentindustrie. Alleen hier komt het wel groot in het nieuws. Ik merk dit ook in het bedrijfsleven. Dit gebeurd op dit level overal. Dus wat zegt dit?