Daar is de Maxi-Cosi!!!

Wel potverdikke! Gisteren was het opeens koek en ei tussen de boze autoverhuurder en Famke Louise en haar man. Want ze hadden toch niet de huurauto zonder te betalen teruggebracht en toch niet de gemaakte afspraak van reclame geschonden. En als klap op de vuurpijp toch niet de Maxi-Cosi gejat.

EN WAT IS DIT DAN????!!

18 reacties op “Daar is de Maxi-Cosi!!!

 1. Sjon zegt:

  Het feit dat deze twee een eigen soap hebben geeft naast het feit dat beide het IQ van een paddenstoel hebben. Ook maar even aan wat het niveau van de rest van Nederland is.
  Welke met melaats geïnfecteerde randdebiel weet immers het knopje te vinden zodat je deze twee koekenbakkers kunt zien op Tveee.

  25
  1
  • Jantinaaa zegt:

   Ach ja wel lekker rustig in huize Famke Jantina Louise Meijer.
   Er zullen vast geen diepgaande gesprekken gevoerd worden daar.

   Die Denzel trekt af en toe haar broek uit om die Afrikaanse paling erin te leggen.
   Maar veel meer zal er daar ook niet gebeuren.

   24
   5
 2. Robbie zegt:

  Las dat ze meerdere bedrijven valse belofte’s hadden gedaan (zeg het nog netjes), dus vandaar dat ze pas na de vakantie in curacao nadat die oma/opa schijt aan ofzo kapot was gegaan van die Denzel nog ff flink hebben doorgezakt pas het eerste kort geding aan zijn gegaan. Maar het hoger beroep denk ik gewoon niet dat ze aangaat. Alleen vraag ik me wel iets af geld enzo boeit me eigenlijk niet heel veel, maar is het geen meineed dat ze gepleegd heeft? Want daar staan best straffen op toch……….

  3
  0
  • Telll meee waijjj zegt:

   Famke Louise gaat vermoed ik gewoon winnen bij het hoger beroep aangevraagd door Roddelpraat.
   Advocaat zal het in hoger beroep vast gooien op het feit dat Roddelpraat onrechtmatig auteursrechtelijk materiaal heeft verspreid.

   5
   8
   • Robbie zegt:

    Oke dan ga ik iets heel lulligs zeggen. Is dan diegene die dat filmpje (bron) juist niet de verspreider?? En eigenlijk is het al raar dat een compleet afgemixt nummer de wereld in is geslingerd? Hij staat zelfs op YT he dus tja om daar RP aansprakelijk voor te stellen is best raar denk ik dan. Maar laten we niet zo ver gaan zij heeft dat nummer gewoon op een feestje gedraaid onder het genot van een bacotje in het zwart en coronatijd. Joh dat wijf is zo geldgeil dat is ongekend, weet jij toevallig nog dat ze tegen die Fawrynosorry zei ik citeer “maakt me niet uit hoe ze aan het geld komen” en dat was ook bij mij een beetje tegen het zere been. Dus procederen die hap en dit wint ze absoluut niet, terwijl ik ook fel tegen hoger beroep was hoor lees maar terug. Maar ben overtuigd nu dat dit echt een bevooroordeelde uitspraak was…….

    5
    0
 3. Mekori zegt:

  Dit soort ‘influencers’ denken alles maar gratis te krijgen als ze je in de aftiteling zetten, simpele zielen. Tijd dat social media ff 6 maanden uit gaat zodat dit soort figuren geen raad meer met zichzelf weten. en moeten gaan WERKEN voor hun geld. Risico is dan wel weer dat Famke gaat zingen, misschien is mijn idee toch niet zo goed overdacht….

  11
  0
 4. Prof. A.Prof zegt:

  Los van dat ze beiden geen meetbaar IQ hebben, ziet Famke er ongelukkig uit. Die Slager weet maar net dat ie bestaat en gooit zijn slang er af en toe in, maar Famke lijkt mij ongelukkig.
  Alhoewel, op je 22/23e moeder terwijl je het IQ van een platgereden kikker hebt is ook wel deprimerend.

  Ander ding, half augustus 2021 was hun relatie officieel, hoe snel zijn deze twee gaan wippen?

  4
  0
 5. de Bevende Bever zegt:

  Mijn gaydar gaat echt keihard af bij die vriend van haar.
  Typisch zo’n vent die even snel tussendoor naar het frikandellenbos gaat, terwijl de rest van het gezin thuis zit.

  1
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.