Entertainment

Collega Marc van der Linden deelt verhaal over eerste maagverkleining: ‘Op 30/10/2015’

marc van der linden

Marc van der Linden liegt de boel bij elkaar als het gaat om de maagverkleining die hij gehad zou hebben. Zijn collega komt met bewijs dat hij deze wel degelijk heeft ondergaan, hij kan er dus niet meer onderuit.

Marc van der Linden krijgt geen tweede maagverkleining

In de Extra Uitzending van RoddelPraat hebben we het gehad over de maagverkleining van Marc van der Linden, eigenlijk over de tweede maagverkleining. Hij heeft tegen de dokter gezegd dat de eerste niet heeft gewerkt en dat hij graag een tweede wil. “Als mensen een maagverkleining willen.. Dat wordt betaald door iedereen”, vertelt Jan Roos in de aflevering. “Maar als je voor een twee komt, omdat je pizza’s hebt zitten vreten, gaan we dat niet meer betalen. Betaal dat lekker zelf maar.”

“Het ziekenhuis liet Marc van der Linden weten dat ze geen tweede maagverkleining gaan uitvoeren, omdat hij zich niet aan de afspraak heeft gehouden”, vertelt Dennis Schouten in de aflevering. “Marc heeft toen ruzie gemaakt in de gang van het ziekenhuis.”

Collega Marc van der Linden deelt verhaal over maagverkleining

Marc van der Linden heeft zelf echter nooit toegegeven dat hij een maagverkleining heeft gehad, hij geeft stellig aan dat dit nooit is gebeurd. Ook gaf hij een reactie – ‘per ongeluk’ via het account van zijn voormalige werkgever – op ons bericht op Facebook. ‘Wat een onzin weer’, schreef hij. ‘Geen tweede want nooit een eerste gehad.’

Maar dat besluit een oud-collega van hem, hem eens flink onder de bus te gooien. Via X, het voormalige Twitter, laat hij weten dat Marc niet moet gaan liegen, omdat hij hem zelf verteld heeft dat hij in Arnhem werd geopereerd.

‘Een operatie in zijn buik die ervoor heeft gezorgd dat hij is afgevallen’, schrijft zijn oud-collega. ‘Op 30/10/2015 als ik het goed zie in onze WhatsApp-gesprekken.’ De oud-collega gaat steeds verder en schrijft ook of we nog moeten weten in welk ziekenhuis het was, om maar even aan te geven dat hij écht de waarheid spreekt. Dan hang je toch even Marc. Dat je een maagverkleining ondergaat, daar is niks mis mee, maar je moet natuurlijk niet tegen ons gaan liegen want dan krijg je dit soort praktijken.

14 reacties

Kwalbert v.

Misschien tijd voor een A N U S vernauwing.

O.J.

Als je mijn collega’s uit de asielopvang gaat chanteren en verkr*chten, dan ben je klaarblijkelijk alle goodwill verloren. En terecht.

Plien

Nou ja nee dus.
Omdat het twee amateurs betreft die wel vaker uit hun Neck zwetsen
Er zijn ongeveer acht verschillende manieren om het maagvolume te manipuleren

Royal Marc hoeft dus helemaal niet te liegen als hij zegt dat hij geen maagverkleining heeft ondergaan.

Ik zou zeggen … Verdiep je eerst eens in het onderwerp voordat je allerlei onzin op de website kwakt

Plien

Er is een maagband.
Er is een maagballon, dat is alweer iets héél anders dan de maagband.
Er is de gastro-bypass, operatief wordt de maag omzeild .. met een bypass dus..
Dan voor de echte zware jongens en meisjes in deze samenleving is er de combinatie van de maagband en de gastric bypass, dat heet banded bypass.
Als laatste is er de Gastric Sleeve
Een gastric sleeve is een ingreep die simpelweg de hoeveelheid voedsel die je kan eten beperkt: de maag wordt namelijk verkleind tot een smalle buis (sleeve = mouw). Het grootste deel van de maag wordt losgemaakt en verwijderd.

Floris

Markie hou het toch bij een. Kwarkie

Schanulleke van Breedevoort

Nou kan ik het mis hebben
maar is het nu niet eens tijd om Jandino Asporaat te gaan bashen met zijn smerige gefrituurde plofkip toko in Rotterdam?

Dat er in Rotterdam zoveel ééncelligen rondlopen die te veel geld willen betalen voor gefrituurde kip van €4,50 per kilo is nog tot daar aan toe.

Maar dat Jandino zichzelf als een geschenk van God beschouwt en denkt dat hij daadwerkelijk een goed doel dient met dooie kippen verkopen verbaasd mij.

En hoeveel kip wordt er elke dag weggegooid?
In de fastfood wereld waar ze kip verkopen smijten ze meer dan de helft weg als het langer dan tien minuten in de vitrine ligt.

Goed voor het milieu toch?

Trenny

Jullie discrimineren, tis maar dat je het weet.

Spekpeter

Over 3 maanden weegt hij weer gewoon 250 kg zoals vanouds …

Jandildo

Wat kom je praten over die kip Mattie? Bij ons donkere mensen is traditie die kip noh !

No spang over die klimaat!

Anouk

Tuurlijk heeft ie een operatie gehad, zo snel als t bij hem ging gaat dat niet met een gewoon dieet, klaar!

Gerard Joling

ik wil graag een bruine anjer verwijding zodat er een boomstam in past

Gabelstaplerfürher Henk

Matrix “There is no maagband” ….

GGZ Client

Wij missen je enorm hier beste Marc!

GGZ Client

Marc Dutroux was wel iet erger zefs, hebben hem hier in het zouden ver onder nl nog dipiperon voorgeschreven