Coldeweijer heeft geen vrijer

Alberta Verlinde boos op deugende mensen

Onze Yv met een verhaal over haar liefdesleven in de Beau Monde, dat dan weer in de Flair staat. Enfin, het meest opvallende is dat Coldeweijer zegt single te zijn. Dat ze graag wodka sprite zuipt wisten we al. Maar single? Hoe zit het dan met die pannenkoek op de datingapp? Mooi gedumpt dus.

Ook legt ze uit waarom ze queen of Juice is geworden. Ze had een vent die naast haar nog 7 chicks had. En dat heeft haar een roddeltante gemaakt. “Het heeft mij wel zodanig getriggerd dat ik een poosje niet meer wist wat wel en niet waar is. Je deelt een heel leven met een persoon van wie je zielsveel houdt en als je dan hoort dat hij een dubbelleven leidt, raak je in shock. Je komt erachter dat je hele leven anders is dan je dacht en dat doet extreem veel pijn. Misschien is dat wel de reden dat ik mensen die dit soort gedrag vertonen, wil exposen.”

15 reacties op “Coldeweijer heeft geen vrijer

  • Frösti de Kloon zegt:

   Miskend.
   Promiscue.
   Gekwetst.
   Wraak.
   Nietsontziend.
   Boos.

   Yvonne is boos.
   En dat moet iedereen weten.

   14
   4
  • Osamab zegt:

   Iedereen wil Yvonneke wel eens een keer lekker vol blaffen.
   En Jantje als eerste.

   17
   4
 1. Giovanni Latooy zegt:

  Als ik haar nou al mijn leugentjes vertel, zou ik dan met m’n autootje ook bij haar mogen langskomen?

  0
  9
 2. Gordon R. zegt:

  SCOOP!!! Beste nieuws van de week!!!!

  Gordon heeft besloten dat zijn thuis voortaan in Dubai is en niet meer op twee andere plekken waar hij ook een woning had. De zanger schrijft op Instagram dat hij definitief afscheid neemt van zijn huizen in Amsterdam en Zuid-Afrika.

  “Ik heb de plek waar ik gelukkig ben gevonden”, aldus de zanger op Instagram. Hij zegt niet verder te hoeven zoeken, want in Dubai heeft hij gevonden waar hij naar zocht en daarom verkoopt hij zijn andere huizen.

  10
  2
 3. drogepoepsteek zegt:

  Nou Jan, er is dus toch een connectie tussen trauma en roddelen. Droge Poepsteek raadt aan om toch maar even te bellen met Ramin Rezai voor een interview.

  2
  1
 4. Joepie zegt:

  Gordon en yvon zijn toch een setje? Hij weer de tigste liefde van zijn tigste leven en zij roddelt m Dubai rond

  0
  0

Reacties zijn gesloten.