FILMPJE! Dit doet pijn, Yvonne Coldeweijer

Yv Cold klaar met RTL Boulevard en Fawry vuile luis | Roddelpraat

Nou, Jan zit helemaal kapot. Hij dacht dat hij echt een kans maakte bij Yv. Heb je de show nog gezien waar ze laatst te gast was? Hij zit aan 1 stuk door verliefd naar haar te kijken. En dan nu dit. Ok, hij wist dat er iets speelde met een andere gozer. En ja, hij dacht dat dat over was vanwege zijn app gedrag.

En dan dit.

16 reacties op “FILMPJE! Dit doet pijn, Yvonne Coldeweijer

  • scoop zegt:

   SCOOOOOOOOOOOOOOP
   Openbaar Ministerie sleept Glennis Grace voor de rechter vanwege supermarktincident
   19 mei 2022, 10.11 uur · Aangepast 11.02 uur · Door AT5/NH Amsterdam
   Zeven mensen die verdacht worden van openlijke geweldpleging en mishandeling met voorbedachten rade in een supermarkt in de Westerstraat, moeten voor de rechter verschijnen. Dat maakt het OM bekend. Het gaat onder meer om de 43-jarige zangeres Glennis Grace.

   Naast Grace moeten ook twee mannen van 20 jaar en twee jongens van 15 jaar uit Amsterdam voor de rechter verschijnen. Dat geldt ook voor een man van 27 uit Purmerend en een man van 40 jaar uit Loenen aan de Vecht.

   Vechtpartij
   Het incident vond plaats op 12 februari. De zoon van Grace zou eerder die dag een e-sigaret hebben opgestoken in een supermarkt aan de Westerstraat. De jongen werd hierop aangesproken door het personeel van de supermarkt en zou hardhandig de winkel zijn uitgezet.

   Later die avond zou Glennis Grace zijn teruggekeerd naar de supermarkt met een groep bekenden en verhaal hebben gehaald. Daarbij ontstond een vechtpartij waarbij meerdere medewerkers van de supermarkt werden geschopt en geslagen.

   Rechtszaak
   Grace werd kort na het incident samen met twee andere personen aangehouden. Ze zou drie dagen vastzitten en uiteindelijk, net als de andere verdachten een gebiedsverbod opgelegd krijgen. De rechtszaak is op 26 oktober, een dag later verschijnen de minderjarige verdachten voor de kinderrechter.

   4
   0
  • Ludo Sanders zegt:

   Wat heeft dat er mee te maken dat ik Yvonne niet meer volg?
   Glenda Batta volgde ik toch al niet, al zou ze de laatste persoon op aarde zijn dan zou ik haar nog niet doen.

   0
   0
 1. remzi bakkal zegt:

  len olum Jan echt waar die yv zouk wel willen man. echt echt vallahi cok guzel kiz lan. ik denk tieten niet echt maar niet erg lan. amina koyum kan beter haar dan die paardebek Glenis Grase man. Wat is dat olum? Die zou ik nog niet eens willen ballen met de lul van Dennis lan

  7
  40
  • Osamab zegt:

   Yvonneke heeft ook wel eens jeuk. Niks mis mee.
   Jantje, ik denk dat ze op jonge kerels valt die nog zes keer achter mekaar kunnen.

   8
   0
 2. Trouwe R P fan zegt:

  Nou ben je een beste gozer Jan maar ik had je hoger ingeschat.
  Dacht je echt ook maar 0.000000000001% kans te maken op zo’n mooie dame als YV.C ?
  Wees maar gewoon zuinig op jou mevrouw Roos en zorg dat ze bij je blijft.
  Trouwens Dennis is ook kansloos bij d’r vermoed ik ,ze heeft wat meer hersenen dan die jonge net volwassenen kippetjes die normaal een weekendje boeken bij Dennieboy

  10
  11
 3. Giovanni Latooy zegt:

  En dit heeft Jade waarschijnlijk nou ook met Bas gedaan, toen ze me even niet wou zien ☹️

  Daarom blijft ze nu ook nog even bij mij, omdat ze nog niet zó beroemd is, dat mensen ook van haar filmpjes maken en doorsturen.

  4
  3
 4. Min Kortspringen zegt:

  Yvonne wil graag een baby, is al bijna 40 en moet snel aan de bak, dan krijg je dit dus.

  2
  0
 5. Tinus Plotseling zegt:

  Dat wijf is zo nep en nagemaakt.kijk hoe ze in de camera kijkt om van te walgen dat wijf moeten ze opsluiten met haar spionnen daar werd je vroeger voor opgesloten ALLES IS NEP AAN JOU YVONNE..dat de mensen naar jou kijken en geld betalen allemaal een reisje aanbieden op een cruiseschip en dan midden op zee torpederen.

  1
  0
 6. Henk zegt:

  Zou mijn hond op je laten pissen varken Roos
  Meer verdien je niet
  Kale bolle volgevroten alcoholist

  1
  1

Reacties zijn gesloten.