Uit eerste hand

Claudia de Breij wil klappen

Claudia-debreij-prinses

Weet je wat pas verfrissend is? De reactie van Claudia de Breij, de grootste deuggleuf van het land, op de klap van Will Smith aan Chris Rock. De cabaretière (nog nooit op 1 leuke grap kunnen betrappen) vindt het begrijpelijk dat er werd geslagen naar aanleiding van een grap. En dat maakt haar shows in 1 klap weer interessant om naar te kijken. Want als Clau een verkeerd mopje maakt mag je het podium bestormen en haar voor haar paardenbek meppen.

Weet je wat het met dit soort figuren is? Ze willen zo graag deugen dat ze het soms allemaal zelf niet meer snappen. Want als pak hem beet Donald Trump door Chris Rock zou worden afgezeken en hij geeft de grappenmaker een stoot voor zijn smoel zijn de rapen bij de Claudia’s gaar. Dan is geweld nooit de oplossing. Dan moet iemand tegen een grapje kunnen. Dan moet Chris Rock beschermd worden om zijn kunsten te kunnen vertonen. Dan zou Trump levenslang de gevangenis in moeten. Maar ja, Will Smith is een deugende donkere man, daar kan Clautje niet boos op zijn in haar divers en inclusieve denken. En daarmee toont ze niet alleen haar domheid aan, maar ook hoe hypocriet dit volk is.

Er zou iets tussen een klap voor je bek en het alternatief in moeten zitten, maar dat je niet altijd braaf mee hoeft te lachen als er iets fucking beledigends over je wordt gezegd omdat het ‘maar een grapje’ was vind ik wel verfrissend. Beter had Jada zelf die tik uitgedeeld

— Claudia de Breij (@claudiadebreij) March 28, 2022

Nog geen reacties