Charly Luske wil nog meer mensen slaan

Charly Luske

Niet alleen Dennis moet voor zijn leven vrezen, ook een jongeman uit Alkmaar moet over zijn schouder kijken. En die gooit ook gelijk onze Jan voor de leeuwen. Hij zegt tegen de geweldige zanger: “Wat ben jij eng nohhhh. Klein menneke.” Daar reageer je niet op, lijkt mij. Alleen Luske gaat direct in de aanval.

“Alkmaar. Tot snel. Even goed kijken hoe klein ik ben pikkie…”, zegt Charly. Manmanman. Laat je toch niet zo opnaaien. Als Jan op elk dreigement zou moeten reageren is ie de hele dag bezig. Alleen zegt die vriendelijke jongeman gelijk ff dat Alkmaar vlakbij “dat dorp” ligt. Nou, dan gaat het over Bergen, de woonplaats van onze senior. Lekkere gozer is dat.

WhatsApp Image 2022 04 07 at 11.07.09 PM

38 reacties op “Charly Luske wil nog meer mensen slaan

  • Vrouw uit t leven zegt:

   Zo bang hoef je niet te zijn van zijn familie Dennis, die kotsen hem ook uit

   6
   0
  • Liz zegt:

   Charly, wat een held ben jij! Je zegt dat je Dennis zelf niets aan zal doen. Meteen daarachter aan zeg je dat anderen dat wel voor je zullen doen. Het is terug te vinden!
   Maar wat een gestoorde ben jij! Je hebt het over Molotevcocktails gehad? Gaat het een beetje goed met je? Moet jij niet aan de medicijnen? Er is echt kortsluiting in dat brein van jou! Zoveel haat naar, met name, jongere mannen. Midlifecrisis? Je projecteert de schaamte en walging, woede etc. van je gedrag op twee jonge mannen met knokploegen. Dan rinkelt er bij jou geen belletje? Jij denkt nog steeds dat het goed met jou gaat?

   0
   0
 1. Waarvan akte. zegt:

  Kijk, het zit namelijk zo.

  Charlie kampt momenteel met een enorme midlifecrisis en zijn relatie is al een poosje kapot, over en uit.
  Dus Charlie is naar de sportschool gegaan om te werken aan een beetje meer spiermassa.

  Dat valt niet mee voor Charlie.

  Behalve dat hij al aardig op leeftijd begint te raken heeft hij van nature de bouw van een balletdanser: rank, slank en lenig.

  De kans dat hij van de anabolen zit te snoepen is wel aannemelijk.
  Agressief gedrag, de drang om te imponeren, constant op zoek naar vrouwen lees..

  Gevaarlijke oude man.
  Beter voor hemzelf dat hij ff een tijdje professionele hulp gaat zoeken voordat ie in de problemen komt.
  Vroeger had Charlie nog het geluk dat Tanja voor hem zorgde, maar nu staat ie op eigen benen. En dat is moeilijk.

  93
  0
  • Sandy zegt:

   Van anabolen krijg je ook nog een klein pikkie(en dat valt die jonge meisjes niet op, denkt ie…) en speentepels, dus vandaar ook nog gefrustreerd. Wat een grote baby en een ge-wel-dig voorbeeld voor zijn kinderen!!!

   3
   0
  • Ralf zegt:

   ik vind hem altijd zo overdreven doen. Mist iets aan bevestiging. Laatst zag ik hem bij Koffietijd als pseudo Robbie W..Beter vertelt iemand hem eens dat ie zich beter kan gedragen als een gewone man dan dat ‘ ik moet me stweds bewijzen’ gedrag. Komt kinderlijk over. Kom op man, alle shit uit je verleden blijft geen excuus om niet volwassen te worden. Zoek de rust, werk aan je relaties en doe gewoon elke dag normaal en wees eerlijk, dan heb je minste kans oo gezeik en ouder worden is niet erg, worden we allemaal..

   3
   0
 2. Pieter zegt:

  Heeft Charlie geen werk?
  Of zit hij gewoon de hele dag op Tinder en af en toe een uitstapje naar de gym?

  37
  2
 3. Gangster Bijlmer soldaat zegt:

  Als Charlie dit met mij zou doen zou ik dat niet accepteren G ik ben geen gewelddadige n**** maar dit is bedreigen wat hij doet G. Mijn goons en ik lopen niet weg wanneer wij worden getest swa. Die man moet beter geen gevaarlijke Antilliaan spelen brother.

  15
  5
  • Peace Brotherhood of Men zegt:

   Komkom.
   Charly Luske wordt helemaal niet de pleuris geslagen want Charly Luske weet als geen ander wat er met hem gebeuren gaat als Dennis iets overkomt.

   En dat zouden we met z’n allen niet willen. Tanja will dat ook niet.
   En zn twee bloedjes van kinderen ook niet, die hebben een vader nodig en niet een gebroken mannetje in een rolstoel met een slangetje in z’n neusgat.

   17
   1
 4. Charly en Tanja zijn om (op) te kotsen! zegt:

  Wat een triest zielig mannetje! Dit zijn ook zijn demonen en zijn ziekte? Pfft rot lekker op met dat (ex) schreeuwLELIJK van je. Waardeloos figuur!!

  7
  0
  • Timmy zegt:

   Wil je hem over het randje duwen? Stuur hem misschien liever wat wijsheid dan hem in deze staat verder te kietelen.

   5
   2
  • Anti Alles zegt:

   Hallo Timmy,

   Ik zie dat je emotioneel erg begaand bent met de mensheid. Dit siert je, echter interesseert niemand dat ene reet.
   Net zoals het niemand geen ene reet interesseert hoe Charly zich voelt. De wijsheden die jij hem wilt sturen gaan hier 0,0 in helpen. Toch wens ik je veel sterkte en wijsheid toe.

   4
   3
 5. LEEEEEEEUUUUUUK!! zegt:

  Oke hoor dit, Boxing Influencers Dennis vs Charly. Gaan we kijken hoe snel Dennis in shape komt. Dennis doet toch wel overal aan mee.

  8
  1
 6. Nette heer op leeftijd met zwiepende snor en dito paraplu zegt:

  Charly, ik wil je bij mij thuis inhuren voor bepaalde diensten voor 500 euro per uur. Als je zin hebt, reageer dan met “ja ik wil” op je Insta, en ik neem contact met je op. Discretie verzekerd.

  4
  0
 7. Jan Jansen zegt:

  Als hij toch naar Alkmaar gaat, dan mag die sukkel meteen door naar Beverwijk rijden, hij heeft toch niks te doen want op zijn kinderen passen hoeft toch niet.
  Charly sukkel kom maar op.
  Elke dag van de week 24 uur ben ik klaar voor je.
  👊💪

  7
  1
  • Patterson zegt:

   Geef hem een knuffel. Hij huilt zo hard van binnen. Dus elk woordje doet hem zeer. En dan wil hij het een ander aanrekenen. Maar hij roddelt in het geniep. Hij is niet trouw. Hij is zijn probleem. Vechten helpt niet. Hij is nu zwak. Even niet schoppen. Hij is gebroken. Nu is het moment om goed te helen en te zijn wie hij wil. Een goede vader en echtgenoot. Een leven dat niet draait om hem maar die voor wie hij wat kan betekenen. Een knuffel en een kom op kerel je kan het. Nu porren je ziet het kan hij niet aan. Uiteindelijk wil je hem een betere hem zien zijn in plaats van kapot en dromend anderen kapot te maken en “lesjes” te leren. Een vader voor zijn kinderen en een vriend voor hun moeder.

   4
   1
 8. The Fennemeister zegt:

  Charly!
  Als dat jassie van je beschadigd is…. En je wilt er wat aan doen….

  3
  0
 9. kees woudaap zegt:

  Oneerlijk gevecht. Dat is 2 tegen 1. Charly moet ook al tegen zijn demomen vechten.

  3
  0
 10. Sien I. Kus zegt:

  Lees ik de Panorama. Zie ik gewoon het Scholten Luske verhaal. Dat is meer waard dan een Televizier aan elke vinger. 👍

  0
  0
 11. Soze de wijze zegt:

  Alles kan kapot. Maar niet alles hoeft kapot. Soms moet je een bot breken om het te zetten en goed te helen.

  2
  0
 12. Popke Luske zegt:

  De ware Lullie Luske komt steeds meer aan het licht. Jarenlang is deze psychopaat door Tanja aus Tirol in bescherming genomen als een kind, maar nu dat wegvalt gaat ie kennelijk met pubers op insta afspreken om te matten achter het station. Het absolute voorbeeld van een narcist die alles op heeft gegeven

  3
  0

Reacties zijn gesloten.