Charly Luske en Tanja Jess doen leuk op teevee

Tanja Jess Charly Luske

Gisteren was er een teeveeprogramma genaamd Code van Coppens. En wie deden mee? Juist, Charly en Tanja. En dan zie je gelijk hoe verschrikkelijk nep alles is. Want voor de buis doen de twee alsof het allemaal super gaat. En natuurlijk is het eerder opgenomen, dus voor de bom barste, alleen hij woonde toen al in de Polenschuur van hem omdat hij te vaak last had van demomen.

En dan voor de show leuk doen en zeggen dat je ff op de plee seks gaat hebben. Terwijl wij allemaal weten dat die 2 bonje hebben. Het is dus allemaal show.

WhatsApp Image 2022 04 24 at 3.59.06 AM

11 reacties op “Charly Luske en Tanja Jess doen leuk op teevee

 1. Pimpernel zegt:

  Alles op de Nederlandse tv is nep, van nieuws programma`s tot en met de infantiele spelletjes programma`s. De makkers hebben geen hoge pet op van de kijkers. het verbaasd me dat er nog zoveel mensen naar kijken.

  42
  0
 2. Petro de Smet zegt:

  Mooie observatie van Jan.
  Daarom is roddelpraat zo’n belangrijk medium geworden in het medialandschap van vandaag de dag.

  Niemand weet meer wat je geloven moet en wat niet. Zoals dit. Pure toneelspelerij. En een beetje zielig voor Tanja dat ze er nu pas achterkomt wat een onvolwassen puber die Charly dus eigenlijk is.

  16
  2
 3. Kutter ziefood zegt:

  HEIL TANJA HEIL TANJA HEIL TANJA und jetzt gehen wir met zin allen ein bitschen sitzen schwitsen in eine zelt ins frikandellenwald.

  7
  2
  • Paul G. zegt:

   Kom maar op met zo’n zilte besneden spleet ik ben niet bang voor een beetje zweet en de geur van vis is het lekkerste dat er is.

   9
   1
 4. Choco Prince zegt:

  De scoop was vermakelijk, de reactie van die overspelige grote kleuter ook maar voor de rest is dit natuurlijk een totaal oninteressant, fake stel. Verbaast me ook niet dat er maar zo weinig reacties over komen.

  3
  0
 5. Fokje zegt:

  Wat kunnen mensen toch zijken zij weet hoe hij is zij ken er mee omgaan maar de Nederlander heeft kennelijk met elke bnn.r last mogen geen 2 de kans we maken allemaal wel eens houten maar den dat de meeste die hier ook op reageren ook nooit fouten maken en vreemdgaan nou dat zijn de ergste komentaar leveren maar zelf de boel belasteren

  2
  3
  • Lodewijk H. zegt:

   Van fouten kun je leren. Net wat jij zegt. Dan heb jij nog genoeg te doen gezien jouw betoog.

   9
   1

Reacties zijn gesloten.