Charly Luske daagt Dennis Schouten uit voor een gevecht

Charly_Luske_Dennis_Schouten_Boksen
In de reacties onder een post van Boxing Influencers op Instagram is iets bijzonders te lezen. Charly Luske daagt Dennis Schouten uit voor een gevecht Hij wil er zelfs geld voor betalen als het moet.
 
Boxing Influencers is een programma waarbij influencers met elkaar de ring in gaan (hè, hè, logisch). Ze plaatsen op Instagram een bericht met de mededeling dat ze weer terug zijn en dat er binnenkort meer informatie over zal volgen. 
 
Charly Luske reageert met vuur emoji’s en ‘bambam’. Hierop antwoordt iemand ‘Charly Luske vs. Dennis Schouten‘. De reactie van Charly hierop is dan weer: “ohhhhh please please please….. ik betaal Dennis zelf als het mag.” 
 
Het lijkt Dennis echter beter om hier niet aan te beginnen. Zelf zegt hij dat Charly tien centimeter groter is dan hij en dat het daarom niet kan, maar dat is natuurlijk gewoon een smoes. Zet Charly en Dennis naast elkaar en je hoeft de wedstrijd niet eens te beginnen om te weten wie er gaat winnen.
 
We love you, Dennie, maar hier kan je beter niet aan beginnen. Charly is een gigantische sukkel, maar afgetraind is hij wel en Dennis zou helemaal in elkaar gebeukt worden. 
Charly Luske daagt Dennis Schouten uit voor een gevecht 3

KLIK HIER OM RODDELPRAAT TE STEUNEN