Charly en Tanja doen grappig

Wat origineel! En wat een geluk hebben ze toch met elkaar. Lekker lachen in Volendamse kledij.

Misschien past de levensstijl van de Volendammers beter bij ons Charly, want daar is het gewoon heel normaal om met Jan en alleman naar bed te gaan. Wel een beetje jammer dat jullie kind niet mee is, want die had het ontzettend leuk gevonden in zo’n jurk.

31 reacties op “Charly en Tanja doen grappig

  • Persbureau Athene zegt:

   Athene, 31-07-2022. Jan R. is veroordeeld tot drie weken wasknijpers vouwen vanwege de mishandeling van een 16jarige twink in het Griekse frikandellenbos. –

   4
   16
   • Persbureau Athene zegt:

    – De rechter nam ter overweging mee dat R. in Nederland al vaker minderjarigen als boksbal heeft gebruikt en hier ook in Hoger Beroep voor is veroordeeld.

    5
    17
    • Persbureau Athene zegt:

     – de politie onderzoekt nog of Jan R. Na de mishandeling van de twink alsnog is afgezogen in het frikandellenbos terwijl de kinderen in het zwembad dobberden zonder papa.

     3
     13
 1. Tony Macaroni zegt:

  Jan Roos is zo dik, dat ze in Volendam geen klederdracht voor hem konden vinden. Een pofbroek voor het varken zou genaaid kunnen worden uit twee oude vissersbootzeilen, maar dat werd kostbaar. En zonder kleding lijkt Jan op een vette big

  5
  15
 2. Guido den Aftrekker zegt:

  Wat een happy couple. Sinds Roddelpraat wat aandacht aan ze heeft besteed zijn ze weer helemaal een beetje in de picture.

  4
  0
 3. Jan Roos de schreeuwende alcoholbig zegt:

  Binnenkort terug van vakantie. Terug naar mijn eigen vertrouwde glasbak in Bergen. Met mijn 3e hands Range Roester door het dorp, wat zullen ze mijn rotkop weer haten in Bergen. Hik hik proost burph hik

  1
  3
 4. Frank zegt:

  Waarom steeds deze mensen afzeiken?? Wel hun social media checken maar ondertussen hen afkraken. Hebben jullie echt niks beters te doen?? Losers!!!!

  0
  7
 5. Alex Soze zegt:

  Frank, ik haat Charly en Tanja intens. Ik zie ze dan ook het liefs kapot gaan KAPOT! Ik zeg niet dat ze dood moeten, maar ik zou het niet als een verlies beschouwen.
  ALLEs KaN KAPOOTH !

  Ossss!

  7
  0
 6. Kapper Charlee zegt:

  Roos ik wil je wel gratis knippen na je vakantie. De laatste resten biggenstro op je schedel inkorten, even wassen met salpeterzuur shampoo en dan even drogen in de betonmolen. Koffie en koekje inbegrepen

  1
  4
 7. Charly zegt:

  Ok jongens. Het is genoeg geweest voor vandaag. Mijn trollarmy mag morgen weer verder met RP site bashen. Daar betaal ik jullie voor.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.