Chantal Janzen likt de reet van Tim Hofman

Chantal Janzen

Na de tweede aflevering van BOOS over TVOH heeft menig mens een mening. Chantal Janzen likt de reet van Tim Hofman. Dit is namelijk haar mening.

Een van de grootste deugers, Chantal, zegt over de uitzending van Tim Hofman: “Deze stront wil je nooit meer meemaken. Ik vind het erg goed dat we allemaal zijn wakker geschud, dat heeft Tim Hofman heel goed gedaan.” En natuurlijk heeft ze daar heus wel gelijk in. Het blijft alleen gewoon grappig dat die veren elke keer in de reet van Tim worden gestoken.

Ook vervolgt ze haar verhaal in De Telegraaf met: “Behalve dat ik vurig hoop dat ondertussen wel naar alle betrokkenen wordt geluisterd en daarmee aan de slag wordt gegaan. Wij worden op dit moment niet veel op de hoogte gehouden van hoe het staat met de zaak van het OM. Dus eigenlijk zit ik er niet veel anders in dan de rest van Nederland. Ik deel dezelfde frustratie die we allemaal hebben. Als de mensen om wie het gaat, maar gehoord worden.”

Chantalleke heeft er ook over nagedacht of ze het programma ooit nog gaat presenteren (als het ooit weer op de buis komt): “Voordat je weer in zo’n huis gaat zitten, als je er al ooit weer gaat wonen, moet het helemaal zijn schoongemaakt. Dan moet er óók in de kelder worden gekeken, de zolder opgeruimd en het riool vervangen, om die metafoor te blijven gebruiken. En als het zo ver is, gaat de zender bepalen wie er weer in dat huis komt te wonen. Dat is niet aan mij.”