Chantal Janzen likt de reet van Tim Hofman

Na de tweede aflevering van BOOS over TVOH heeft menig mens een mening. Chantal Janzen likt de reet van Tim Hofman. Dit is namelijk haar mening.

Een van de grootste deugers, Chantal, zegt over de uitzending van Tim Hofman: “Deze stront wil je nooit meer meemaken. Ik vind het erg goed dat we allemaal zijn wakker geschud, dat heeft Tim Hofman heel goed gedaan.” En natuurlijk heeft ze daar heus wel gelijk in. Het blijft alleen gewoon grappig dat die veren elke keer in de reet van Tim worden gestoken.

Ook vervolgt ze haar verhaal in De Telegraaf met: “Behalve dat ik vurig hoop dat ondertussen wel naar alle betrokkenen wordt geluisterd en daarmee aan de slag wordt gegaan. Wij worden op dit moment niet veel op de hoogte gehouden van hoe het staat met de zaak van het OM. Dus eigenlijk zit ik er niet veel anders in dan de rest van Nederland. Ik deel dezelfde frustratie die we allemaal hebben. Als de mensen om wie het gaat, maar gehoord worden.”

Chantalleke heeft er ook over nagedacht of ze het programma ooit nog gaat presenteren (als het ooit weer op de buis komt): “Voordat je weer in zo’n huis gaat zitten, als je er al ooit weer gaat wonen, moet het helemaal zijn schoongemaakt. Dan moet er óók in de kelder worden gekeken, de zolder opgeruimd en het riool vervangen, om die metafoor te blijven gebruiken. En als het zo ver is, gaat de zender bepalen wie er weer in dat huis komt te wonen. Dat is niet aan mij.”

16 reacties op “Chantal Janzen likt de reet van Tim Hofman

 1. Razende Reporter Willibrord Ik ben niet Dood zegt:

  Jantje ben je jaloers ofzo? dat niemand aandacht besteed aan jullie nieuw in vlam gezette gevecht met de mol? Tim hofman doet goed werk, maar die tweede aflvering was mierenneukerij.

  11
  21
  • Floris Weyers zegt:

   Willibrord, mooie vent was dat. Die zou Jan wel wat steviger aanpakken. ‘Vieze berichten sturen, schaam jij je niet he? ‘Ben jij nou een kerel?’

   7
   10
 2. Joyce Prinsen het domme konijn van Jan Roos zegt:

  Likte Jan mijn reet maar eens. Nee hij zit nog steeds op zijn telefoon te chatten. Hij zegt twitter, maar dat kan toch niet ? Is hij toch afgegooid ?

  4
  11
 3. The powers that be zegt:

  Het was even leuk voor iedereen om op de komen draven in Tim’s grote deug show, maar nu dit ome John misschien wel miljoenen gaat kosten is het opeens allemaal niet zo leuk meer. Was dit alles in opdracht van de publieke omroep?

  8
  1
 4. ✌️ zegt:

  Kan het bloed van die arme broer van hem wel drinken.
  Snap het ook niet. Als ik als werkgever een jongeman heb, die met een 15 jarige met 1.2M TikTok volgers heeft lopen rollebollen, zou ik daar alleen maar respect voor hebben.

  1
  12
 5. Jan Roos Trendwatcher zegt:

  In 2030 zal het daten van trannies volledig uit de taboesfeer zijn, verder maakt roken een comeback en zullen steeds meer mensen afhankelijk zijn van donaties.

  7
  5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.