Chantal Jansen vindt Ali B rotte appel

chantal-janzen

De presentatrice is duidelijk over de voorheen troetelMarokkaan, ze vindt het een naar mannetje en heeft geen contact met hem. “Nee, maar die band had ik al niet met ze. Met Ali heb ik altijd fijn gewerkt. Het is vervelend als je je vergist in iemand, of dat nou in je eigen vriendenkring is of tijdens werk”, zegt ze in De Telegraaf.

“Afwachten wat er daadwerkelijk van waar is, is voor mij secundair. Er is sowieso iets verkeerd gegaan. Hoe groot dat is, weten we allemaal nog niet precies, maar vrouwen doen niet zomaar aangifte.” Dat is weer eens iets anders dan al die voorzichtige BN’ertjes die afwachten met hun mening vanwege schade voor een prutloopbaan. Of die roepen dat ie een tweede kans verdient. Chantal is duidelijk over The Voice: “De rotte appels eruit flikkeren, de fruitschaal schoonmaken, het gezonde fruit terugdoen of nieuw kopen.”

16 reacties op “Chantal Jansen vindt Ali B rotte appel

 1. Rijdende Rechter zegt:

  “Vrouwen doen niet zo maar aangifte”

  Dus er belanden geen mannen die vals beschuldigd zijn van verkrachting in de gevangenis?

  12
  7
  • Patty zegt:

   Even wat belangrijkers: kan die kanke r melding over het accepteren van cookies zo snel mogelijk uit deze app worden gehaald. Echt irritant om het iedere keer te moeten accepteren voor personen als ik die elk kwartier de app openen.

   17
   20
  • Warme eierbal met ketchup zegt:

   Zit jij elk kwartier te schijten dan Patty? (What’s in a name? 😂🤣)

   Je mag alléen inloggen op roddelpraat als je op het toilet zit, en niet vaker dan twee keer per dag.

   En nog even een welgemeend advies: ga iets doen met je leven ipv elk kwartier inloggen op roddelpraat en kappen met het gebruik van het woord k#nker.

   25
   4
  • Amigo zegt:

   ali b chantal is mad at you
   what have you done.
   how can ali b force those bitches for sex
   something is not right and there is a strange story behind this nonsense
   those girls have sex with ali b of their own volition
   chantal is sacastic bro
   you have to comfort her

   0
   5
 2. Lutser de ballenklutser zegt:

  Ik heb vandaag toch zo’n zin om iemand zijn ballen te klutsen. Wie wil eerst? (Niet allemaal tegelijk.)

  4
  6
  • Osamab zegt:

   Ali wil dat de rechtszaak opschiet want hij heeft zo n groot bord voor zijn kop dat hij denkt dat ie binnenkort gewoon weer aan de slag kan omdat verkrachting zelden bij de rechter voldoende te bewijzen valt.

   10
   1
 3. De Revolutionair zegt:

  De rotte appels eruit flikkeren,de fruitschaal oppoetsen en op Marktplaats te koop aanbieden.

  Nooit meer the Voice of Holland op de Nederlandse tv vertonen. Het is gewoon naïef te denken dat ze er nog mee verder kunnen.

  Beter ontslaan ze al die stugge verdorde koppen. Er is verdorie één klein groepje dat altijd en overal in de panels en de jury zit.

  Na een poosje weten we het wel.
  Weg ermee.

  18
  1
 4. Mabel wist de shit zegt:

  Tallie kon zelf niet wijzer worden van Ali B. Dat wij is ook zo hypocriet als ze maar komen. Heeft zelf ook met grote en kleine Johnny zich omhoog gewipt. Overigens mag Ali B van mij ook afgestort worden in een Marokkaanse spelonk ergens in het Rif.

  14
  3
 5. J.P. zegt:

  Het levende schilderij noemen wij haar: we komen hier in Zuid haar wel eens tegen in de ochtend zonder make up. Godskolere wat is dat dan een onherkenbare lelijkerd, een vals varken zeg maar.

  5
  3
 6. Johnny Crash zegt:

  De rotte appels zijn al die figuren die dwepen met Ali B. alleen omdat het een knuffelmarokkaan was, lekker deugen. Net als die eikel Henny Huisman, wier dochter daarna een loverboy aan de haak had geslagen

  5
  2
 7. Hans Holgerson zegt:

  troetelMarokkaan is zonder hoofdletter. troetel Marokkaan, troetel-Marokkaan, troetelmarokkaan. Dutch logic.

  0
  0

Reacties zijn gesloten.