Carlo Boszhard gaat trouwen

En hoe leuk is dat! Ons onschuldige knuffeldier gaat zich binden. Je weet wel, die presentator die ons zou gaan aanklagen nadat wij geen wet hadden overtreden over zijn handtastelijkheid.

Hoe goed hij zijn handjes nu nog thuis kan houden weten we niet. Laten we dan in ieder geval hopen dat het zich beperkt tot zijn aanstaande, maar voorbeelden als vieze Jeroentje werden natuurlijk ook niet tegengehouden door het huwelijk. De tijd zal het uitwezen.

37 reacties op “Carlo Boszhard gaat trouwen

 1. Mauk en David Roos de transgender tweeling zegt:

  Papa wil nooit meer trouwen. Na zijn vreemd gaan en de alimentatie is hij chagrijnig. Maar papa he zat toch met je broek op de knietjes toen je in een bordeel werd gesnapt

  0
  4
 2. Universiteit van Amsterdam zegt:

  Uit grondig onderzoek is gebleken, dat dikke vrouwen het vaak niet leuk vinden om dik genoemd te worden. Mannen vinden het des te leuker.

  0
  1
 3. Theo TBS zegt:

  Vroeger ben ik ook getrouwd geweest, maar nu schrijf ik vanuit de tbs kliniek op de RP website. Het liefst met wisselende namen over poep, plas, incest, 5 euro, de glasbak en volgevroten biggen. Ik zit op de longstay mochten jullie willen schrijven.

  3
  1
 4. Ww2 historicus zegt:

  ***SCOOOOP***
  De opa van carlo boszhard was een officier bij de Duitse SS (Sturmbannführer, gelijk aan major) , in 1944. En heeft in noord Frankrijk joden op de trein gezet.

  3
  1
 5. Tony Macaroni zegt:

  Harjo denk je dat we jou niet op de korrel hebben pik of dacht je ongestraft te kunnen reageren in het condoleance register van Lucas Boom.. we zijn je niet vergeten gap tot in de pruimen tijd!!

  0
  2
 6. Rükbünkerführer zegt:

  Godverdomme, wat een schele otter zeg

  Trouwens, Piet Bloem, zouden we vandaag niet een aflevering in ons doosje krijgen?

  0
  0
 7. Kut Carlo zegt:

  Blijkbaar kunnen BN’ers tegenwoordig ongeremd aan kleine meisjes of jongens zitten. Met het smoesje dat ze in de media al gestraft zijn komen ze er vast vanaf bij zo’n zachtgekookt eitje als D66 rechter.

  3
  0
 8. Rinus Rukwind zegt:

  M’n moeder is een h0er, m’n vader een h0erenloper en ik een h0erenjong en moest me vroeger van mn ouders voor een kwartje in m’n bek laten sch1jten en opeten.

  0
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.