Carlo Boszhard is gewoon “een knuffeldier”

Carlo-Boszhard

Dinosauriër Henny Huisman heeft weer een mening. De verhalen die de ronde doen over Carlo Boszhard is kolder volgens hem. “Hij vindt iedereen leuk, hij knuffelt je en zoent je. Ik ben er zo goed als van overtuigd, durf er mijn hand voor in het vuur te steken, dat hem geen enkele blaam treft. Hij ís gewoon zo.”

Ah ok. Dus als een man je ongevraagd knuffelt en zoent is dat geen teken dat hij ongevraagd aan je zit. Oh wacht, Huisman bevestigt met deze verdediging juist het hele verhaal. Dat is namelijk precies het probleem. Boszhard doet waar hij zin in heeft en dat is nou net niet prettig voor mensen die niet geknuffeld en gezoend willen worden.

“Als hij een leuke gozer ziet, zegt hij: ‘Goh, jammer dat je hetero bent, anders had ik wel met je gegaan’, of zoiets. Dat soort opmerkingen. Alleen, tegenwoordig mag je niks meer zeggen. Maar ik heb het volste vertrouwen in Carlo.” Ach, hij maakt gewoon grapjes. Nieks aan de hand mensen. Gewoon doorlopen.

Overigens denkt de bejaarde dat Marco Borsato wel schuldig is. “Wie zwijgt, stemt toe. Dat moet hij dus niet doen. Als je absoluut zuiver bent en echt van niets weet, kun je dat meteen maar het beste gewoon zeggen. Ik ben natuurlijk niet zijn advocaat, maar ik zou dan hebben gezegd: als het honderd procent niet waar is wat ze allemaal zeggen, zeg je het gewoon!”