Bridget Maasland laat zien hoe ze teevee kijkt

Je zit met je zoon op de bank televee te kijken en opeens hoor je een klein stemmetje in je hoofd. “Pssssst, fotootje maken joh. Leuk voor op Insta. Met jezelf heel groot in beeld en dan het onderwerp in de achtergrond. Likes scoren. En dan doe je er ook nog eentje dat je niet in de camera kijkt. Leuk man!”

Zo moet dat dus werken in dat bijzonder lege hoofd. En maar niet snappen dat je ook iets kan doen met je kind zonder daar aandacht voor te vragen. Zonder de wereld te laten weten dat je voor de buis zit. Je zou ook je zoon met rust kunnen laten en genieten van het moment. Maar dat kan niet als je een narcist bent.

20 reacties op “Bridget Maasland laat zien hoe ze teevee kijkt

 1. Bas zegt:

  Ik wil een roddelpraat-avond organiseren met gratis drank en optredens van allerlei Cn’ers en mislukte influencers zodat we die kunnen kunnen bekogelen met bier.

  Bij genoeg likes ga ik dit regelen.

  54
  3
 2. Een Ander Beeld zegt:

  Je staat in een pashokje sexy beha’s te passen en opeens hoor je een klein stemmetje in je hoofd. “Pssssst, fotootje maken joh. Leuk voor op Insta. Met je tieten heel groot in beeld en je hoofd in de achtergrond. Likes scoren. En dan doe je er ook nog eentje dat je niet in de camera kijkt. Leuk man!”

  13
  0
 3. Real Vegan zegt:

  Je staat bij de groenteboer naar de komkommers te kijken en opeens hoor je een klein stemmetje in je hoofd. “Pssssst, fotootje maken joh. Leuk voor op Insta. Met jezelf heel groot in beeld en dan het onderwerp in de achtergrond. Likes scoren. En dan doe je er ook nog eentje dat je niet in de camera kijkt. Leuk man!”

  14
  0
  • Sylvana Simons zegt:

   Ik wil even reageren op deze abjecte en insinuerende verwijzing als dat elke vrouw een komkommer koopt om er de daad mee te verrichten.

   Dit is misleidend en verkeerd, het kan zelfs levensbedreigende situaties opleveren. Een minderheid van de immigratiesamenleving is namelijk allergisch voor alles.

   Bepaalde eiwitten in gras komen namelijk ook voor in komkommer, courgette, wortel en aardappel. Bij het inbrengen van deze producten kunt u namelijk jeuk in de inwendige situatie krijgen, maar tevens uw lippen, tong, keel, gehemelte en ogen kunnen opzwellen.

   Ook kan zich dit namelijk uiten in benauwdheid, een opgezwollen keel en algeheel discomfort.

   Ik wil vóór alles een lans breken voor alle vrouwen die allergische reacties ervaren bij het gebruik van deze groenten want ik vind het namelijk niet acceptabel dat er mensen zijn die hierover publiceren of insinueren dat komkommers en andere groenten onschuldig zijn. Laat staan dat zij zogenaamd ‘lollige’ reacties publiceren over het misbruik van deze groenten.

   Ik streef naar een wereld met alle diverse culturen waarin niemand zich hoeft te storen aan elkaar.
   Laten we ons samen inzetten om alle verschillen tussen ons te minimaliseren totdat we allemaal hetzelfde denken. Goedschiks.
   Of kwaadschiks.

   6
   1
 4. Dit scoort wél likes zegt:

  Je zit in de sauna op de thermometer te kijken en opeens hoor je een klein stemmetje in je hoofd. “Pssssst, fotootje maken joh. Leuk voor op Insta. Met jezelf heel groot in beeld en dan de thermometer in de achtergrond. Likes scoren. En dan doe je er ook nog eentje dat je niet in de camera kijkt. Leuk man!”

  12
  0
 5. Melanie Suikerbuik zegt:

  Hee Roos
  Je verwaarloost mij
  Ik was toch de bitch die je veelvuldig af moest branden ?
  De hersenrot door alcohol in je biggenkop heeft je geheugen al verwoest bolle drol

  0
  6
 6. Trekdrop zegt:

  Je ziet het niet meer zitten, popt een lading meds naar binnen en trekt een plastic zak over je hoofd. En opeens hoor je een klein stemmetje in je hoofd. “Pssssst, fotootje maken joh. Leuk voor op Insta. Met jezelf heel groot in beeld en dan je afscheidsbrief in de achtergrond. Likes scoren. En dan doe je er ook nog eentje dat je niet in de camera kijkt. Leuk man

  6
  1
 7. Demi van Polopos zegt:

  Heb ik al gezegd dat mijn schone moeder Elisa zo enorm is afgevallen? Het is niet te geloven bijna niets meer van over. O ja enne..we gaan daar een boek van verkopen. Kost een paar centen maar daar heb je wel het figuurtje van Elisa voor. Beeldig. Ik plaats hem hier maar ff want Elisa zit zich suf te modereren. Al die jaloerse bitches je weet toch.

  3
  0
 8. Paul de Dromert zegt:

  Jullie lopen topless over het strand om je heen te kijken en opeens hoor je een klein stemmetje in je hoofd. “Pssssst, fotootje maken joh. Leuk voor op Insta. Met korrelige foto’s van jezelf en Katja heel groot in beeld en dan de ondergaande zon in de achtergrond. Likes scoren. En dan doe je er ook nog eentje dat julie niet in de camera kijken maar alleen oog voor elkaar hebben. Leuk man!”

  8
  0
 9. Ot van Ot en Sien zegt:

  Je zit achterstevoren naakt op een bokkende ezel, dit omdat je een nudist bent met een Dik Trom fetish, en opeens hoor je een klein stemmetje in je hoofd. “Pssssst, fotootje maken joh. Leuk voor op Insta. Met je tieten heel groot in beeld en de kont van een ezel in de achtergrond. Likes scoren. En dan doe je er ook nog eentje dat je niet in de camera kijkt. Leuk man!”

  3
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.