Bridget Maasland laat zien hoe ze teevee kijkt

bridget maasland

Je zit met je zoon op de bank televee te kijken en opeens hoor je een klein stemmetje in je hoofd. “Pssssst, fotootje maken joh. Leuk voor op Insta. Met jezelf heel groot in beeld en dan het onderwerp in de achtergrond. Likes scoren. En dan doe je er ook nog eentje dat je niet in de camera kijkt. Leuk man!”

Zo moet dat dus werken in dat bijzonder lege hoofd. En maar niet snappen dat je ook iets kan doen met je kind zonder daar aandacht voor te vragen. Zonder de wereld te laten weten dat je voor de buis zit. Je zou ook je zoon met rust kunnen laten en genieten van het moment. Maar dat kan niet als je een narcist bent.

https://www.instagram.com/p/CbvXF6XAS_k/?utm_source=ig_web_copy_link

20 reacties op “Bridget Maasland laat zien hoe ze teevee kijkt

 1. Bas zegt:

  Ik wil een roddelpraat-avond organiseren met gratis drank en optredens van allerlei Cn’ers en mislukte influencers zodat we die kunnen kunnen bekogelen met bier.

  Bij genoeg likes ga ik dit regelen.

  54
  3
  • Harold the Hangman zegt:

   Wat een goed idee!
   Met een ere-podium voor de depressieve postbode.
   En kunnen we dan ergens op de feest-avond een feestelijke ophanging inplannen? Lynchen is in Nederland nog steeds niet verboden toch?

   Wie we daadwerkelijk gaan hangen is een verrassing.

   10
   2
  • Freaknacht zegt:

   Ja leuk en een stripact van Patty Brard en Patricia Paay en Jan die dan naakt het podium komt oprennen en in het publiek springt om te crowdsurfen…

   6
   1
 2. Een Ander Beeld zegt:

  Je staat in een pashokje sexy beha’s te passen en opeens hoor je een klein stemmetje in je hoofd. “Pssssst, fotootje maken joh. Leuk voor op Insta. Met je tieten heel groot in beeld en je hoofd in de achtergrond. Likes scoren. En dan doe je er ook nog eentje dat je niet in de camera kijkt. Leuk man!”

  13
  0
 3. Dit scoort wél likes zegt:

  Je zit in de sauna op de thermometer te kijken en opeens hoor je een klein stemmetje in je hoofd. “Pssssst, fotootje maken joh. Leuk voor op Insta. Met jezelf heel groot in beeld en dan de thermometer in de achtergrond. Likes scoren. En dan doe je er ook nog eentje dat je niet in de camera kijkt. Leuk man!”

  12
  0
 4. Melanie Suikerbuik zegt:

  Hee Roos
  Je verwaarloost mij
  Ik was toch de bitch die je veelvuldig af moest branden ?
  De hersenrot door alcohol in je biggenkop heeft je geheugen al verwoest bolle drol

  0
  6
 5. Adrianus Bleeker zegt:

  Bridget plagen, kusjes vragen.

  Roos heeft een obsessieve belangstelling voor la Maasland. Daar moet meer achter zitten.

  5
  0
 6. Trekdrop zegt:

  Je ziet het niet meer zitten, popt een lading meds naar binnen en trekt een plastic zak over je hoofd. En opeens hoor je een klein stemmetje in je hoofd. “Pssssst, fotootje maken joh. Leuk voor op Insta. Met jezelf heel groot in beeld en dan je afscheidsbrief in de achtergrond. Likes scoren. En dan doe je er ook nog eentje dat je niet in de camera kijkt. Leuk man

  6
  1
 7. Demi van Polopos zegt:

  Heb ik al gezegd dat mijn schone moeder Elisa zo enorm is afgevallen? Het is niet te geloven bijna niets meer van over. O ja enne..we gaan daar een boek van verkopen. Kost een paar centen maar daar heb je wel het figuurtje van Elisa voor. Beeldig. Ik plaats hem hier maar ff want Elisa zit zich suf te modereren. Al die jaloerse bitches je weet toch.

  3
  0
 8. Paul de Dromert zegt:

  Jullie lopen topless over het strand om je heen te kijken en opeens hoor je een klein stemmetje in je hoofd. “Pssssst, fotootje maken joh. Leuk voor op Insta. Met korrelige foto’s van jezelf en Katja heel groot in beeld en dan de ondergaande zon in de achtergrond. Likes scoren. En dan doe je er ook nog eentje dat julie niet in de camera kijken maar alleen oog voor elkaar hebben. Leuk man!”

  8
  0
 9. Ot van Ot en Sien zegt:

  Je zit achterstevoren naakt op een bokkende ezel, dit omdat je een nudist bent met een Dik Trom fetish, en opeens hoor je een klein stemmetje in je hoofd. “Pssssst, fotootje maken joh. Leuk voor op Insta. Met je tieten heel groot in beeld en de kont van een ezel in de achtergrond. Likes scoren. En dan doe je er ook nog eentje dat je niet in de camera kijkt. Leuk man!”

  3
  1
 10. Bram M. uit Nieuwegeijn zegt:

  Getverdemme, moet dat arme kind met 13 jaar de avonden zo doorkomen, Godsgeklaagd.

  1
  0

Reacties zijn gesloten.