Bridget Maasland breekt lans voor vrouwen op leeftijd

bridget-maasland-zonder-make-up

Het wordt inderdaad hoog tijd dat we hier meer aandacht op vestigen.

We weten niet precies waarom Bridget Maasland niet meer bij André Hazes is, maar we beginnen een vermoeden te krijgen. Ons Bridgetje (46) plaatste vandaag een foto zonder make-up en net uit bed. “Bridget wordt net als iedere andere vrouw wakker zonder make-up”, lezen we stellig op RTL Boulevard. En zo is het mooi wel! Weg met die filters, weg met die uren voor de spiegel, verbiedt die nabewerkingsapps laat gewoon je kraaienpoten en meerdere onderkinnen zien. Hup vrouwen!

37 reacties op “Bridget Maasland breekt lans voor vrouwen op leeftijd

 1. Yvonne van der Geest zegt:

  Ik heb Drigbinovia drie dagen geleden een e-mail gestuurd omdat ik in een blogpost van een opmerking van een dame uit de Verenigde Staten had gelezen dat Drigbinovia in staat was om ex-liefde en liefde terug te brengen en dat het vertrouwen in de relatie hersteld was. Mijn naam is Valentina Anders uit Stockholm. Een paar jaar geleden trouwde ik met meneer Anderson, die arts is van beroep. We waren zo verliefd dat we allebei alles deelden wat we gemeen hadden en we hadden samen een kleine jongen, we leefden een rustig en lief leven, maar vier maanden geleden gebeurde er iets. Mijn man kwam ’s avonds laat thuis. Bijna drie weken lang komt mijn man pas om 23:09 terug van zijn werk. en het mocht niet zo zijn, ik klaagde en vroeg me af waarom het laat komen van zijn excuses vanwege zijn werk was. Ik was zo bezorgd en ik moet erachter komen wat de problemen eigenlijk zijn. Ik kwam erachter dat mijn man een relatie had met een vrouw buiten zijn kantoor. Beiden werken samen in hetzelfde bedrijf Ik confronteerde mijn man, maar hij ontkende, een paar dagen later was het erger dan ooit dat mijn man buiten sliep, vanaf dat moment realiseerde ik me dat er iets mis was, want ik heb nooit iets gedaan om hem pijn te doen. Ik deel alles met hem. Ik meen alles, dus besloot ik contact op te nemen met Dr.igbinovia, terwijl ik uit online postcommentaren las hoe Drigbinovia liefde terug opbouwt en vertrouwen in een relatie die ik vraag voor hulp via het bericht dat ik hem stuurde op zijn Whatsapp +12162022709 en zijn Mail [email protected]. Een paar uur later ontving ik een reactie van de mail die ik stuurde. en hij zei dat ik op de juiste plaats ben dat hij me kan helpen mijn man terug te brengen, dus ik besloot hem te proberen, geloof ik en ik probeer, slechts een paar dagen nadat hij een liefdesbetovering in de lucht had genomen, belde mijn man me aan de telefoon en zei dat hij vanavond thuis zou zijn. Ik schrok, meteen stond mijn man Anderson voor de deur. Ik was verrast toen hij hem zag knielen om zich te verontschuldigen voor het verraden van mij en voor het slapen de laatste tijd. Ik merkte dat de lunch met liefdesbetovering aan het werk was, dankzij Dr. igbinovia voor zijn geweldige krachten. Dit is echt een krachtige spreuk. Ik weet dat zoveel huwelijken een soortgelijke relatiecrisis doormaken, stop met huilen of vraag je man om terug te komen. Ga gewoon naar deze spiritueel leraar Dr.igbinovia. Hij zal je helpen je liefde terug te geven en je zult gelukkiger zijn dan ooit. Het werkt voor mij en ik weet dat het ook voor jou zal werken.

  0
  0
  • 0614548483 zegt:

   Elk kind dat geboren wordt, krijgt één predicaat meteen mee: jongen of meisje. Maar niet iedereen voelt zich daar later in het leven gelukkig mee, om wat voor reden dan ook. Er zijn tal van mensen bij wie er frictie zit tussen de beleving of expressie van gender en het geslacht dat hen bij de geboorte werd toegekend. Voor al die mensen is er één overkoepelende term: transgender.

   Voorbij de tweedeling in man en vrouw
   Het begrip ‘transgender’ kwam op in de jaren ’80 van de vorige eeuw in de Verenigde Staten. Het woord werd in het leven geroepen door mensen die zich niet konden identificeren met het geslacht dat hen bij de geboorte was toegekend, maar zich ook niet thuis voelden bij de term ‘transseksueel’ die toen gebruikelijk was. Die term verwees naar het idee dat sommige mensen ‘in het verkeerde lichaam’ zijn geboren en eigenlijk tot de andere sekse behoren. Maar voor veel mensen is die hele tweedeling in hetzij man, hetzij vrouw juist het probleem. Wat ook meespeelde is dat ‘transseksueel’ het beeld oproept dat het iets met seksualiteit te maken heeft. Daar wilden veel trans* personen juist van af, want seksualiteit en genderidentiteit zijn twee verschillende kwesties.

   Parapluterm
   Al snel werd ‘transgender’ een brede parapluterm, waarmee een heel scala aan variaties in gendergevoelens en -gedrag kan worden aangeduid. De gemene deler is steeds: een mismatch tussen het geslacht dat bij de geboorte werd toegekend en de eigen beleving of gewenste uiting van geslacht. Die beleving noemen we ook wel genderidentiteit, die uiting genderexpressie.

   Genderidentiteit en genderexpressie
   Iemand die transgender is kan ongelukkig worden van het hele eigen lichaam, of van één onderdeel daarvan, zoals borsten of penis. Een trans*persoon kan ook tevreden zijn met het eigen lichaam, maar zich alleen maar willen uiten als iemand van het andere geslacht, of zich vooral willen kleden zoals hij of zij zich voelt. Soms leven transgender personen heel lang met een genderexpressie (dus een voorkomen in kleding en gedrag) die wél klopt met het geboortegeslacht, maar niet met de genderidentiteit. Zij voelen zich dan niet de man of vrouw waarvoor ze worden aangezien – eerder iets ertussen in of iets geheel anders – maar komen daar niet voor uit. Het is namelijk in onze maatschappij niet altijd en overal geaccepteerd om transgender te zijn.

   0
   0
 2. Mo en Rox zegt:

  Zelfs nu ziet zij er frisser en jonger uit dan dat hoerenjong van Hazes met zijn opgeblazen alcoholistenmuil en zijn vettige lange neten!

  0
  0
 3. Wieisdemol zegt:

  Het idee dat Dreetje hier met die kleine enge handjes aan heeft mogen zitten zegt genoeg over deze sterke vrouw. Helemaal de weg kwijt.

  0
  0
 4. where asmr zegt:

  Just want to say your article is as surprising.
  The clearness for your publish is simply great and i could assume you’re
  a professional on this subject. Fine along with your permission allow me to seize your RSS feed to keep
  updated with coming near near post. Thanks one million and please carry on the rewarding work.

  0
  0
 5. http://bitly.com/2WShZQd zegt:

  Today, I went to the beach with my kids. I found a sea shell and gave
  it to my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She put the shell to her
  ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear.
  She never wants to go back! LoL I know this is entirely off topic
  but I had to tell someone!

  0
  0
 6. scoliosis surgery their zegt:

  Having read this I believed it was really enlightening.
  I appreciate you finding the time and effort to put this short article together.
  I once again find myself personally spending way too much time both reading and posting
  comments. But so what, it was still worthwhile!

  0
  0
 7. app.gumroad.com zegt:

  Fantastic goods from you, man. I have understand your stuff previous to and you are simply extremely magnificent.

  I actually like what you’ve obtained right here, certainly like what you are stating
  and the way wherein you are saying it. You’re making it entertaining and you continue to take care of
  to stay it sensible. I cant wait to learn much more from you.
  That is really a great website. asmr https://app.gumroad.com/asmr2021/p/best-asmr-online asmr

  0
  0
 8. Joel zegt:

  OMG!!! Ik ben zo trots en…

  OMG!!! Ik ben zo trots en blij dat ik hier je werk kan delen, dr. Osunbor Ik kan dit gewoon niet geloven nu mijn ex-man echt weer bij me op zijn knieën zit en een robijnrode roos presenteert om me te smeken hem terug te nemen en hij had spijt en spijt dat hij me verliet en dat hij me pijn deed na de scheiding die vorig jaar gebeurde. En dit hele wonder gebeurde binnen 48 uur na Contact met de Grote Liefdespsychic dr. Osunbor. Ik ben de gelukkigste vrouw van vandaag in deze hele wijde wereld. Dr. Osunbor, je hebt het echt gedaan..Ja.. Het is een wonder en eeuwig plezier en opgewektheid voor mij en mijn familie vandaag.. Ik ben nu zo gelukkig en ik weet niet hoeveel ik mijn dankbaarheid en waardering aan u moet overbrengen, mijnheer. Ik beloofde de mensen over jou. Dit ben ik aan het doen. En aan de hele wereld, neem contact met hem op als je nu dringende hulp nodig hebt, want het is gegarandeerd dat hij je zal helpen. neem contact met hem op via mail [email protected] of sms, bel of direct via Whatsapp +393663677754

  0
  0
 9. ps4 games but zegt:

  hello!,I like your writing very so much! proportion we keep
  in touch more about your post on AOL? I require an expert on this area to unravel my problem.
  May be that’s you! Taking a look forward to peer you.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.