Nee, André Hazes gebruikt geen drugs

snus-snuus

Allejez*s media, hebben jullie nog enig idee wat drugs daadwerkelijk is?

Het land staat weer in rep en roer, want Andre Junior (Hazes) zou aan “drugs” zitten. Drugs, zegt u?! Jazeker. Op een foto van Hazes met zijn schoonvader zien we een bakje snus liggen. En snus is niet meer dan ordinaire pruimtabak, maar dan zonder tabak, maar met nog steeds nicotine.

Wat is snus?

Snus zit in een kleine rechthoekige zakje, zo groot als een stukje kauwgom. Om het te gebruiken plaats je het zakje tussen je lip en tandvlees en laat het daar een paar minuten zitten. Het zakje geeft smaak en nicotine af. That’s it.

Maar nee, het is geen drugs.

10 reacties op “Nee, André Hazes gebruikt geen drugs

 1. KutSnus zegt:

  Wat een overdreven gejank.. Die vent snuift en zuipt zich net als zijn pedo-pa de dood in en dan zal een snusje in zijn muil het probleem zijn?
  Misschien moeten ze eens langs gravin Eloise, net kind af, die als een schoorsteen bij min 25 door het leven gaat en daar een hun zielig verhaaltje over het verslavende nicotine gaan ophangen. Oh nee, wacht! bij haar is het schattig en moet ze vooral kunnen genieten van het jong zijn!
  Opdonderen met dat kutsnusgezeik! En rap een beetje!

  0
  0
 2. Andre de kinderneuker Hazes zegt:

  Tuurlijk joh. Die gast is even oud als ik, maar ziet er 3x ouder uit. Zijn dat enkel die pedogenen? Nee, dat is keihard drugsgebruik.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.