BREEK! Bridget maakt foto van Bridget

Bridget Maasland

Ja, die zagen we even niet aankomen hoor. Maasland die een pic maakt van Maasland. Dat doet ze anders nooit. Maar even serieus. Deze vrouw zet dus haar telefoon zo neer in haar auto dat ze deze foto kan maken. Dan trekt ze een moeilijk hoofd erbij en plaatst dat vervolgens op Instagram. Dat is niet helemaal gezond hoor.

En dan die tekst erbij. “Serious business.” Deze vrouw is toch niet serieus te nemen. Wat een narcist.

https://www.instagram.com/p/CcvzGoyo4SK/?utm_source=ig_web_copy_link

15 reacties op “BREEK! Bridget maakt foto van Bridget

  • Tim van Voorden zegt:

   Mooie dame.
   Lekker wijf.
   Hoe zeg je dat netjes?
   Ik zou haar doen.
   Zonder condoom

   Wat m’n moeder ook zegt

   1
   0
 1. Gerard Meier zegt:

  Dat er twee soorten narcisten bestaan, was al bekend. Nieuw onderzoek suggereert dat die twee typen heel verschillend omgaan met sociale media. Over selfies en narcisme.

  Een paar honderd mensen werden ondervraagd om te bepalen of ze narcistische trekjes hadden en zo ja, in welke vorm. De twee vormen van narcisme zijn grandioos narcisme en kwetsbaar narcisme. Grandioos narcisme kenmerkt door een opgeblazen gevoel van eigenwaarde. Kwetsbare narcisten hebben diep vanbinnen juist een minderwaardig gevoel ten opzichte van anderen. Ook werd gevraagd naar het internetgebruik van de proefpersonen. Tot slot werd bekeken hoeveel selfies mensen die hoog scoorden op de verschillende soorten narcisme postten op sociale media. Dit zijn de verschillen:
  Selfies, social media en narcisme

  Kwetsbare narcisten:

  Gebruiken meer sociale media (en zijn gevoeliger voor internetverslaving) dan grandioze narcisten: omdat ze onzekerder zijn vinden ze het fijner om bevestiging online te zoeken dan in persoonlijk contact Posten minder selfies: een selfie nemen roept bij hen namelijk vooral negatieve emoties op.

  Grandioze narcisten:

  Gebruiken minder sociale media: ze laten liever openlijk zien hoe geweldig ze zijn Posten, als ze sociale media gebruiken, meer selfies: een selfie nemen geeft hun een goed gevoel, en is dus een middel om te pronken.

  8
  1
  • HetKlopt zegt:

   Ik kende de termen niet maar gezien de vaste BN-er gasten die hier besproken worden lijkt het prima te kloppen. Grandioze narcist met de “G” van……

   4
   0
 2. Sarah zegt:

  Het verval grijpt om zich heen. We kunnen natuurlijk niet allemaal zo’n strak huidje ehhh filtertje gebruiken als ikke. Trouwens leuke serie op Netflix…White Lines

  5
  1
 3. Pispaal zegt:

  “Even kijken… Ja… Op deze hoek zie je al die rimpels het minst…
  Hmmm… Hier doet de foundation goed zijn werk… Eens even kijken –

  Niet perfect, maar goed… Dit wordt ‘m”

  7
  0
 4. Narcisus zegt:

  Kijk liever naar wat ik in mijn spiegel zie. Dat is pas genieten. Kijken maar ook luisteren naar Bridget is jezelf tekort doen.

  2
  0
 5. Charlie da Silva zegt:

  H,ha,ha, iek herienner mai goed, twee laintjes en zai gieng rond als een speelbal op die feestje van die neus, zai luust wel twee tegelaik.

  0
  2
 6. dirk zegt:

  het niet zo moeilijk om zo dat de politie een paar dikke prenten kunnen uit delen richting haar en aan melden bij de cbr . moeten wij dit flikken dan ligt er drekt een dikke prent op de mat

  0
  0

Reacties zijn gesloten.