Borsato cancelt tour

De ‘Hef je Glas’ tour van Marco Borsato is klaar. Twee weken geleden zouden de optredens worden verplaatst naar andere data, maar nu stopt het helemaal. Goh, hoe zou dat nou komen? Eerst waren de coronamaatregelen nog de schuldige, nu zou het zomaar de zanger zelf kunnen zijn.

We zijn erg benieuwd naar het statement waarom. Maar het laatste statement was nou ook niet zo heel erg inhoudelijk.

22 reacties op “Borsato cancelt tour

 1. И. Иødrøg zegt:

  Iemand zin in geile praat? Heb zin nu. Ik zou wel een sekschat willen met iemand. Man, vrouw, het, zij, die, dinges of hen. Maakt me allemaal niets uit.

  Neukgenot gaat rimmen, is me altijd een waar genoegen.
  Alvast één waarschuwing: die haters zijn nog niet van me af! Vooral die dikke postbode.
  Die dikke postbode met z’n grote bek moet z’n bek houden. Of die Rico, die mij hier vals loopt te beschuldigen. Voor TF heb ik een vorm van respect, maar hij moet me niet lastigvallen.

  Waar is iedereen? 🥺

  Toch weer die dislikes. Wie is die graftak? Wil je soms klappen?

  6
  199
 2. vluchtelingen&asielzoekers welkom in Nederland Facebook zegt:

  Tijd dat jullie stoppen om bekende Nederlanders iedere keer in een slecht daglicht te plaatsen met halve waarheden, aannames en zelfs leugens.

  5
  71
 3. PeterBeterweter zegt:

  Hoe meer ik naar jullie reacties kijk op verschillende platformen hoe meer ik overtuigd ben dat jullie gewoon een stel afkeurde uitgekotste zwakbegaafde werklozen zijn die zich de hele dag kapot vervelen. Ga even een hobby zoeken of een trui breien dan dat vervelende gelul van jullie overal op plaatsen.

  12
  20
 4. Berry Zwart zegt:

  Marco heeft de tour vanzelfsprekend niet doorlaten gaan zodat hij nog snel even wat jong grut kan verwennen. Dat doet hij het liefst. Nu kan het nog! Straks bij een veroordeling is het afgelopen.

  8
  6
 5. Ughh. zegt:

  Borsato vieze pedo al dood of zo blijf met die rimpelige hangbuik van jongeren af jij dikke lapswans dat je bent ga mensen van je eigen leeftijd in z’n reet neuken
  Vieze pedofiel

  5
  4
 6. vluchtelingen&asielzoekers welkom in Nederland Facebook zegt:

  Ik begrijp die Borsato wel hoor. Soms help ik van die vluchtelingen meisjes de goede weg op, hoe ze een huis krijgen, uitkering aan moeten vragen en meer van dat soort zaken. En ja..voort wat hoort wat dan mogen ze bij ome vluchtelingen&asielzoekers welkom in Nederland Facebook fijn op schootje komen zitten.

  5
  6
 7. Gebreide onderbroek met slurfje zegt:

  Wie zegt dat Marco geen schuldt heeft bekent,hij kan ook middels een rektivicatie het bewuste artikel opnieuw in roelering nemen zodat alle betokkenen door wederhoor& hoort wie klopt daar.Resumerent zal in de toekomst de volgende lezing duidelijker zijn dan de 2 vorige die ook geen wettelijke basis hadden en dus de genderneutraliteit niet gewaarborgt kon worden,ook niet middels art.696 v/h strafboek van de kleine waarheid.Hiermee zou CEO Marco zijn onschuld kunnen aantonen ware het niet dat de aczijnzenook steeds duurder zijn geworden en hij hier geen beroep op zal kunnen doen mocht hij nog 2e worden.Al met al geef ik de jury een goede kans om in pro deodorant te gaan om zijn gelijk te halen is 2 betalen.Dus scheer je ballen niet met erwtensoep want daar zit al worst in die de tand des tijds niet heeft doorstaan in de goede zin van de bokkepruik die iedereen wel eens in zijn anus duwt omwille van de vredezij met ons en de toonladder die van dil naar do gaat x2 en dan krijg je er 3.Ondertussen hebt u 5minuten van uw toch al zinloze leven weggegooid en kunt u verder achter de Geraniums blijven zitten met ’n Buttplug in uw harige endeldarm!

  3
  2
  • Thomas zegt:

   Mooi verhaal, meer epistels van uw hand zijn welkom.
   Ik lig soms dubbel. Iets meer interpunctie ofwel alinea zou niet misstaan. Ende het fenomeen endeldarm is meestentijds onbehaard, de anale sluitspier daarentegen kan behoorlijk behaard zijn. Vandaar de tarrels.
   Au bon vivant!
   Chateau 🤣

   1
   0
 8. BanditosBanderosBorsatos zegt:

  Het merk Borsato is nu wel een beetje stuk… dat verkoopt niet lekker met geruchten over kinderen… dan trekt elke partij z’n handen van je af… bang voor reputatieschade….

  2
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.