Uit eerste hand

Bipolaire cokejunk is weer boos op Angela de Jong

Angela-de-jong

Waarschijnlijk heeft Goor een smokkeldagje. Van de dertig is er weer eentje af. Flesje leeg, neusje vol en kwaad worden op teeveeteef Angela de Jong. “Ik moet om je lachen maar ik vind je ook gevaarlijk en wel hierom. Je misbruikt je machtspositie om je columns te gebruiken voor persoonlijke wrok. Maar veel erger nog je zaait haat en negativiteit dag in dag uit in een maatschappij die al enorm onder druk staat.”

Zo zo. Een mevrouwtje schrijft stukjes over wat ze op de treurbuis heeft gekeken en nu opeens is ze een gevaar voor de samenleving. Dat komt vast omdat ze die troep voor Goor troep noemt. “Je vertoond je in programma’s waar je helemaal niet thuishoort en gaat mij beschuldigen van narcisme en mediageilheid? Ik hou voor niemand meer mn mond en zeker voor jou niet maar ik vind wel dat je teruggefloten moet worden door je hoofdredacteur en dat die je erop wijst dat je een voorbeeldfunctie hebt en je moet stoppen om mensen willens en wetens kapot te willen maken.”

Een junk in een islamtische dictatuur die het heeft over voorbeeldfuncties. Vreemd. “Ik loop inmiddels 35 jaar mee in dit vak en wens niet meer zo respectloos aangesproken te willen worden door een troela zoals jij die denkt daarmee weg te komen. Dus laat aan je kinderen zien dat je ook een goed mens kan zijn ipv de enorme trut die je tentoonsteld keer op keer en doe je werk nou eens goed!” Dat Gordon schrijft als iemand die geen opleiding heeft is niet zo gek omdat hij namelijk geen opleiding heeft. Maar inhoudelijk is het ook om te janken.

https://www.instagram.com/p/CedpwLaKnXA/?utm_source=ig_web_copy_link

Ah kijk, daar heb je de pisvlek weer. Even de arie van Gordon soppen.

[sc name=”uitzending1-6″][/sc]

Nog geen reacties