Instagram

Binnenkort mogen topless foto’s op Instagram

Binnenkort mogen topless foto's op Instagram

We hebben goed nieuws: binnenkort mogen topless foto’s op Instagram. Dat laat ‘ParraTV‘ weten en dat is natuurlijk top, want dat betekent dat we alleen maar meer mogen genieten van mooie plaatjes. Al is de vraag wie dat gaat doen, maar we proberen positief te blijven.

Binnenkort mogen topless foto’s op Instagram

“Het wordt binnenkort mogelijk toegestaan om topless foto’s te plaatsen op Instagram en Facebook. Momenteel worden topless foto’s van vrouwen nog automatisch verwijderd door de platformen, maar dit lijkt te gaan veranderen”, schrijft ParraTV op Instagram. Dat klinkt in ieder geval wel positief!

Maar waarom wordt het opeens wel toegestaan dan? “De raad van toezicht van Meta, het moederbedrijf van Instagram en Facebook, heeft geoordeeld dat het tijd wordt om de regel te veranderen dat mannen hun tepels mogen tonen, maar vrouwen niet.” Oh… Wacht eens even… Dit wordt weer zo’n ‘woke ding’…

Woke koppel klaagt

Het wordt nog erger dan dat, want het besluit is genomen aan de hand van klachten vanuit een bijzonder stel. Ze schrijven: “De uitspraak van de raad is het gevolg van een klacht van een Amerikaans stel. Het stel, waarvan een transgender is en de ander non-binair, plaatste een topless foto die vervolgens verwijderd werd door de kunstmatige intelligentie van Meta.” Godsammekrake… Ik dacht weer eens heerlijk positief nieuws te kunnen brengen, maar dat blijkt anders te zijn uitgevallen.

View post on Instagram
 

Meer topless onderwerpen op RoddelPraat

Nog geen reacties