Bilknijpmeisje van Marco B afgezeken

borsato

Ho! Dit is nou precies wat er ook misging bij de #Metoo trend. Het begon als een eerlijke campagne tegen grensoverschrijdend gedrag, maar werd uiteindelijk een vergaarput van mannenhaters, fantasten en aandachtszoekers. Zo moet het nu niet weer gaan met The Voice-gate aub. Tim Hofman moest al onnodig door het stof voor uitspraken in grappige bedoelde filmpjes uit 2012.

Terwijl de hoofdzaak hier gaat over verkrachting, aanranding en misbruik van machtige mannen in de entertainment industrie. Dus niet over een foute opmerking en leuk bedoelde seksistische grap. Even de hoofd- en de bijzaken scheiden graag. Kaft van koren.

Natuurlijk komen er op elke crisis opportunisten af die hopen in the picture te komen. Ze kiezen voor degene die wordt aangevallen voor een wit voetje of spelen het slachtoffer voor aandacht. Ook drijven de morele kompassen opeens vanuit het moeras naar boven om hun tergende cliché mening te geven of om voor de 1000e keer te tonen dat ze echt deugen. Heel vermoeiend.

Voormalige hype Esmée Denters, ze werkte 12 jaar geleden samen met Justin Timberlake, vertelde dat ze ook door Borsato zomaar in haar kont werd geknepen. “Ik heb Marco een keer in het echt ontmoet en hij kneep vanuit het niets in mijn bil. We stonden op het podium na een optreden. Er waren andere mensen om ons heen, maar blijkbaar was ik de enige die dit gedrag raar vond. Ik was er zo van geschrokken dat ik het aan mijn manager vertelde. Die vervolgens zei: ‘Stel je niet aan, zie het als een compliment.’ Dus ik heb er toentertijd niets over gezegd. Het maakt niet uit hoe beroemd iemand is, dit gedrag moeten we niet excuseren.”

Een prima voorbeeld hoe normaal het blijkbaar voor de zanger was om het te doen en hoe normaal de industrie het blijkbaar vindt dat zoiets gebeurt, anders zou het ook niet zo open en bloot plaatsvinden. Maar nu moet Esmée Denters weer haar mond houden, omdat ze van aandachtsvragerij wordt beschuldigd. “Voor mensen mensen die zeggen dat ik aandacht wil: please! Mensen die hun mond opentrekken worden geblacklist. Waarom denk je dat bijna alle succesvolle BN’ers hun mond dichthouden? I got nothing to lose. Ik ben al jaren independent en wil dit graag zo houden.” Kom op hé.

20 reacties op “Bilknijpmeisje van Marco B afgezeken

 1. Doekoe doekoe zegt:

  Hallo als een voice kandidaat kon kiezen tussen een rondje verder door die plaats te verkrijgen op je rug met gespreide benen of direct inpakken en wegwezen kozen ze zelf voor de eerste om misschien meer getalenteerde deelnemers de loef af te steken.
  Dus ophouden met het zielig gedoe ze hebben er zelf voor gekozen

  19
  51
  • Maria Cassese zegt:

   Het zijn voornamelijk naïeve jonge vrouwen. Zij kennen de klappen van de zweep veelal niet. Ali B had altijd twee gezichten. Zong een keer een lied op school bij mij in de buurt. Leerlingen vonden het verschrikkelijk hoe sjagrijnig en naar deed. Gladjanus. Nu in Dubai en hij heeft behoorlijk veel geld. Maar daar zal hij niet gelukkig van worden. Wanneer mijn vader zoiets had gedaan, dan had ik alle banden met hem gebroken. Knuffelmarokkaan? Achter de coulissen was het een vervelend mannetje. Ook zijn vrouw had ook last van zijn gedragingen. Leuk wanneer de kinderen er ook bij zijn. Ze was zijn manager, maar ga me niet zeggen dat ze allang bij hem weg moest gaan. Hij is een megalomaan en een dikke narcist. Aandachtsorgel ten top. Baaaaah

   18
   9

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.